25.1 C
București
vineri, 5 iulie 2024
AcasăSpecialGeorge W. Bush si Laura, aproape de divort?

George W. Bush si Laura, aproape de divort?

Tabloidul american "The Globe” a afirmat in ultimele sale doua editii ca presedintele american George W. Bush e foarte aproape de a divorta de sotia sa, Laura, insa cei doi nu pot actiona pentru ca peste doi ani vor avea loc alegeri prezidentiale in SUA, iar republicanii nu par dispusi sa-si piarda popularitatea din cauza unor „deficiente de comunicare” intre cei doi soti.
Se pare ca in urma cu 30 de ani Bush i-ar fi promis Laurei, pe atunci o simpla bibliotecara, ca se va lasa de baut daca se va casatori cu el. Recent insa, Prima Doamna a SUA l-a surprins pe George cu paharul de whisky in mana si asta a pus capacul.
De asemenea, "The Globe” sus-tine ca cei doi nu impart de multa vreme patul conjugal, petrecandu-si noptile in camere separate. Cu toate ca la ceremoniile oficiale cuplul Bush poate fi vazut impreuna, totul este doar de fatada, intrucat acasa cei doi nu-si vorbesc deloc. Ba chiar evita sa se afle in aceeasi camera impreuna, dupa cum dezvaluie unul dintre prietenii sefului de la Casa Alba, evident sub protectia anonimatului.
Un alt prieten al cuplului a confirmat situatia: „Dupa scandalul in legatura cu alcoolul, George si Laura au incetat sa-si mai vorbeasca, iar relatiile dintre ei sunt extrem de reci”.
Tabloidul mai precizeaza ca Bush este deprimat din cauza situatiei si ca a apelat chiar la ajutorul unui psihoterapeut in probleme de cuplu.
Personalul Casei Albe are interdictie de a comenta sau de a dezvalui ceea ce se intampla, prin urmare toate sursele folosite de tabloid sunt confidentiale.

Cele mai citite

VIDEO. Biden, mesaj ferm privind retragerea sa din cursa pentru un nou mandat de președinte

Joe Biden a dat asigurări că nu are de gând să plece, într-un scurt dialog cu un susţinător.În cursul unei recepţii la Casa Albă...

Rusia – Ucraina, ziua 863: Un copil ucis și cinci adulți răniți, în Krasnodar

Cinci persoane au fost rănite şi un copil a fost ucis într-un atac ucrainean cu drone asupra regiunii ruse Krasnodar, a anunţat vineri guvernatorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă