34.5 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaRusia - Ucraina, ziua 863: Un copil ucis și cinci adulți răniți,...

Rusia – Ucraina, ziua 863: Un copil ucis și cinci adulți răniți, în Krasnodar

Cinci persoane au fost rănite şi un copil a fost ucis într-un atac ucrainean cu drone asupra regiunii ruse Krasnodar, a anunţat vineri guvernatorul acestei regiuni, Veniamin Kondratiev.

Din nefericire, o fetiţă de şase ani a murit în urma rănilor la spital, după un atac cu dronă la Primorsko-Ahtarsk.

Veniamin Kondratiev – guvernatorul regiunii Krasnodar

Guvernatorul regiunii ruse a scris pe Telegram că alte cinci persoane, printre care un copil, au fost spitalizate.

Ministerul Apărării rus a declarat vineri că a neutralizat 50 de drone ucrainene în regiunile ruse Rostov şi Krasnodar, precum şi în Zaporojie din Ucraina, regiune pe care Moscova afirmă că a anexat-o, informează AFP.

„În timpul nopţii, când regimul de la Kiev a încercat să întreprindă atacuri teroriste pe teritoriul Federaţiei Ruse”, sisteme de apărare antiaeriană au distrus 14 drone deasupra teritoriul regiunii Krasnodar, 26 deasupra regiunii Zaporojie şi 10 deasupra regiunii Rostov, a anunţat ministerul rus pe Telegram.

Citește și:

A 862-A ZI DE RĂZBOI

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Circulația pe A3 București-Ploiești va fi oprită temporar. Rute alternative

Conform Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, circulația rutieră pe autostrada A3 București-Ploiești va fi închisă temporar în perioada 18-19 iulie. Traficul...
Ultima oră
Pe aceeași temă