38.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSpecialGeorge Cosac, şeful Federaţiei Române de Tenis, este noul preşedinte al Clubului...

George Cosac, şeful Federaţiei Române de Tenis, este noul preşedinte al Clubului DINAMO

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a fost numit președinte al Clubului Sportiv Dinamo București.

Decizia a fost anunţată miercuri, pe site-ul oficial al clubului.

Începând cu data de 25 noiembrie 2015, comisarul șef George Cosac a fost împuternicit pe o perioadă de șase luni, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, să îndeplinească atribuțiile de președinte al Clubului Dinamo.

În vârstă de 47 de ani, George Cosac este fost tenisman de top la Clubul Dinamo. Până miercuri, George Cosac a fost vicepreședinte la CS Dinamo București, coordonând Centrul Sportiv Brașov, secția Sporturi Individuale și Serviciul Organizare și Instruire Sportivă.

Ultimul preşedinte al CS Dinamo, Elisabeta Lipă, a fost numită ministru al Tineretului și Sportului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă