22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialGeometrice, florale sau abstracte? Îți prezentăm top 3 colecții de tapet decorativ...

Geometrice, florale sau abstracte? Îți prezentăm top 3 colecții de tapet decorativ de la Decora House!

Spațiul de locuit ne reflectă personalitatea și preferințele fiecăruia. Decora House vă propune să parcurgem împreună cele mai surprinzătoare colecții de tapet decorativ. La o vizită într-unul din showroom-urile noastre, putem să conturăm stilul pe care vrem să îl dăm locuinței voastre.

Formele și motivele geometrice

Specialiștii psihologi spun că figurile repetitive, abstracte, hașururile, triunghiurile, cercurile (mai ales umplute) definesc cel mai bine personalitățile spirituale și ambițioase. Spirituali sau nu, ne vine să devenim spirituali pe loc dacă ne uităm la galeria cu poze a colecțiilor de mai sus.

Tapet decorativ Heritage

Amestecul de geometrii de inspirație orientală și culorile vibrante transmit o energie deosebită și creează o armonie vizuală perfectă. Pentru crearea designului tapetului din coleția Heritage au fost folosite mai multe tehnici diferite creând astfel un tapet ușor de aplicat, baza perfectă pentru amenajarea oricărui interior.

Heritage este o colecție de tapet decorativ foarte îndrăzneață. Poți combina diferite modele din colecția Heritage, cu alte modele de tapet decorativ, dar care folosesc aceeași culoare.

Tapet decorativ Soho

Colecția Soho este cel mai bun exemplu că se poate obține o amenajare interioară rafinată combinând clasicul și modernul sau mixând diferite stiluri. Modelele sunt de inspirație urbană, însă au un profund fundament clasic. În dormitor poți folosi un tapet cu forme dreptunghiulare, simple, în alb și negru alături de o mobilă mai somptuoasă. Așa cum, alte motive geometrice din colecție au fost stilizate până la orientalizare (ex: tapetul de culoarea muștarului din galerie), renunțând totuși la încărcătura florală specifică orientului.

Tapet decorativ Zen

Modelele din colecția de tapet decorativ Zen au un joc aparte. Exact ca în tradiția Zen, în jocul geometriei intră suprapunerea unor imagini pe ideea de ”a fi sau a nu fi”. Suportul pe care sunt imprimate imaginile îmbogățește efectul vizual prin textura sa metalică și reliefată. Desenelea mari, geometrice sunt inspirate din natură și sunt puse în valoare prin fama variată de culori accentuate de nuanțe perfect armonizate.

Cele mai citite

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Accident suspect în apele teritoriale românești. O navă dinspre Ucraina a ciocnit un alt vas dar și-a continuat drumul până în Bulgaria

O navă care plecase din Ucraina, purtând pavilionul Insulelor Comore, a ciocnit un vas sub pavilionul Tanzaniei, în apele teritoriale românești, în dreptul orașului...
Ultima oră
Pe aceeași temă