20 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialGătesc inteligent şi arată inteligent

Gătesc inteligent şi arată inteligent

Gama Luce aduce în fiecare bucătărie tehnologie şi design inteligente care vă pot ajuta să economisiţi timp şi să fiţi mereu la înălţime, iar detaliile estetice vă permit să daţi frâu liber imaginaţiei în alegerea look-ului bucătăriei.

În noua gama se regăsesc aparatele electrocasnice nelipsite din orice bucătărie: cuptorul, plita şi hota. Potrivit pentru interioarele cu accente moderne, dar care pun în acelaşi timp preţ pe calitate şi siguranţă, cuptorul FKQ 99E C(I)/ HA are încorporat sistemul High Definition Cooking care asigură o coacere uniformă şi pe mai multe straturi. Utilizarea tehnologiei inteligente ajută la prepararea mai multor tipuri de mâncare în acelaşi timp, precum şi la curăţarea rapidă şi fără produse chimice a suprafe-ţelor.   Ventilarea este tangenţială, pereţii catalitici, iar uşa interioară din sticlă. Aceasta are culoarea gheţii ICE. Este un electrocasnic multifuncţional şi eficient din punct de vedere energetic, clasa de eficienţă fiind A.

Plitele din gama Luce (lăţimea de 60 cm) aduc în premieră inovaţia Direct Flame, sistem care permite propagarea flăcării pe verticală permiţând scurtarea duratei de încălzire şi micşorarea consumului de gaz. Arzătorul, alcătuit dintr-o singură bucată şi plat, permite propagarea flăcării pe verticală, prin sute de orificii, ceea ce conduce la concentrarea flăcării şi distribuirea căldurii în mod uniform. Culoarea este inox, cu grătare din fontă. Noua gamă Hotpoint acordă o grijă deosebită organizării logice şi intuitive a comenzilor hotelor. Fie că este vorba de o placă cu butoane, de taste soft touch şi chiar de comenzi ergonomice Touch Control, acţionarea şi programarea hotei este întotdeauna uşoară. În special, comenzile Touch Control nu întrerup continuitatea suprafeţelor, sporind percepţia de eleganţă şi de curăţare uşoară. Este suficientă o atingere uşoară cu degetul şi comenzile cu retro iluminare se activează.

Este o hotă verticală cu lăţimea de 90 cm, având o capacitate de aspirare mare (perimetrală) şi filtru detaşabil care se spală în maşina de spălat vase. Iluminarea se realizează cu 4 lămpi halogen  de câte  10W.  

Cele mai citite

VIDEO. Percheziții într-un dosar privind trafic de droguri, în Timiș

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, pun în aplicare, astăzi, 24 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul...

Tipuri de gletiere: care sunt și cum alegi modelul potrivit?

Ai în plan finisarea suprafețelor cu glet sau placarea pereților și a podelelor cu plăci...

Securicii au pus frișcă sintetică pe blatul electoral

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare e plină de ciudățenii. Pe lângă faptul că nu ni se spune nimic despre viziunea României privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă