3.7 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialFOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea luni la TV

FOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea luni la TV

Dramele „Lista lui Schindler”, „Fata de la Nagasaki” și „Prizonieri” sunt printre filmele pe care le puteți vedea, luni seara, pe posturile TV din România.

1. Lista lui Schindler/Schindler's List (1993)

Regia: Steven Spielberg
Cu: Liam Neeson
Gen film: Biografic, Dramă, Istoric, Război
Durata: 197 minute

Filmul spune povestea lui Oskar Schindler, membru al Partidului Nazist, care reușește să salveze viețile a pest 1100 de evrei, în timpul Holocaustului.

Filmul va fi difuzat pe postul TV1000, începând cu ora 20.30.

2. Fata de la Nagasaki/The Girl from Nagasaki (2013)

Regia: Michel Comte, Ayako Yoshida
Cu: Christopher Lee, Michael Nyqvist, Sasha Alexander
Gen film: Dramă, Muzical, Romantic, Dragoste
Durata: 107 minute

Bazat pe opera „Madam Butterfly” de Puccini, filmul spune povestea unei tinere femei care renaște din cenușa orașului Nagasaki, după bomba atomică.

Filmul va fi difuzat pe postul Sundance Channel, începând cu ora 19.00.

3. Prizonieri/Prisoners (2013)

Regia: Denis Villeneuve
Cu: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Maria Bello
Gen film: Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 153 minute

Filmul dezvăluie până unde este dispus să meargă un tată disperat să își salveze fiica. Astfel, fetița de 6 ani a lui Keller Dover dispare, iar singura pistă despre identitatea vinovaților pare să nu ducă nicăieri. Conștient că șansele de supraviețuire scad, pe zi ce trece, bărbatul decide să acționeze de unul singur.

Filmul va fi difuzat pe postul Digi Film, începând cu ora 21.45.

4. Învățătoarea Mumu/Mumu (2010)

Regia: Joël Séria
Cu: Bruno Lochet, Jean-François Balmer, Sylvie Testud
Gen film: Dramă
Durata: 95 minute

Filmul spune povestea lui Roger, un băiat de 11 ani, care este trimis la un internat într-un mic oraș, din cauza comportamentului său. Pentru tânăr. aceasta este ultima șansă să își îndrepte purtarea – el a fost dat afară de la mai multe școli și nimeni nu bănuiește că la baza comportamentului lui Roger este modul în care tatăl său vitreg îl tratează. Însă viața i se schimbă când o întâlnește pe Mumu, o învățătoare cu aspect dur, dar cu un suflet mare.

Filmul va fi difuzat pe postul Filmbox, începând cu ora 20.25.

5. Sfaturi în dragoste/Anything Else (2003)

Regia: Woody Allen
Cu: Woody Allen, Jason Biggs, Christina Ricci
Gen film: Comedie
Durata: 108 minute

Jerry învață o lecție dură despre ceea ce înseamnă iubirea, atunci când se îndrăgostește de Amanda, o tânără frumoasă și lipsită de prejudecăți.

Filmul va fi difuzat pe postul Digi Film, începând cu ora 20.00.

Totodată, pe posturile TV din România mai puteți vedea, luni seara, și filmele: „La război cu copiii surorii mele/Min søsters børn vælter Nordjylland” (2010) – Filmbox, începând cu ora 19.05, „Şoimul/Kes” (1969) – Cinemax, începând cu ora 19.05, „Întâlnire de gradul trei/Close Encounters of the Third Kind” (1977) – Tv1000, începând cu ora 19.15, „Trenul evadării/Runaway Train” (1985) – Paramount Channel, începând cu ora 22.00,  „Speranțe înșelătoare/Lost in Beijing” (2007) – Filmbox, începând cu ora 22.00, „Smokey și Banditul/Smokey and the Bandit” (1977) – TNT, începând cu ora 22.00.

Cele mai citite

Familia Regală a României a găzduit o seară dedicată Curajului Civic

Marți, 28 noiembrie 2023, de la ora 18, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au găzduit în Sufrageria de Stat...

Familia Regală a României a găzduit o seară dedicată Curajului Civic

Marți, 28 noiembrie 2023, de la ora 18, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au găzduit în Sufrageria de Stat...

Judecătorii CCR au dispus că anularea pensiilor parlamentarilor nu se aplică celor cu cel puțin un mandat complet înainte de intrarea în vigoare a...

Judecătorii Curții Constituționale a României (CCR) au decis, marți, cu unanimitate de voturi, că anularea pensiilor parlamentarilor nu se aplică celor cu cel puțin...
Ultima oră
Pe aceeași temă