14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO & VIDEO. DERBY DINAMO-STEAUA. Marşul suporterilor stelişti către Arena Naţională

FOTO & VIDEO. DERBY DINAMO-STEAUA. Marşul suporterilor stelişti către Arena Naţională

DINAMO-STEAUA. Echipele de fotbal Steaua şi Dinamo joacă, vineri seara la ora 21:00, tradiţionalul derby, pe terenul stadionului Arena Naţională.

Pentru meciul din acestă seară s-au vândut deja peste 50.000 de bilete, iar galeriile celor două echipe se pregătesc încă de la această oră pentru spectacolul de pe Arena Naţională.

Rămâi pe România liberă să urmăreşti, în format LIVE TEXT, meciul Steaua-Dinamo.

Galeria echipei Steaua mărşăluieşte pe străzile Capitalei şi se îndreaptă către stadion. Peste 100 de suporteri, flancaţi de zeci de jandarmi, au traversat, vineri după amiază, strada Nerva Traian şi  Bulevardul Unirii.

Dinamo speră să câştige

DINAMO-STEAUA. Cornel Ţălnar se află în faţa celui mai important meci al său pe banca tehnică a lui Dinamo, derbiul cu Steaua fiind şansa echipei din „Ştefan cel Mare“ să salveze un sezon în care evoluţiile echipei nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Deşi va avea câteva absenţe importante în lot, antrenorul dinamovist îşi pune toată încrederea în elevii săi şi speră că, în faţa marei rivale, lideră autoritară în sezonul curent de Liga 1, „câinii“ se vor ambiţiona să obţină victoria: „La lotul pe care îl avem va fi foarte greu să scoatem un rezultat foarte favorabil. Dar eu cred în băieţii mei. E de departe cel mai important joc din campionat pentru Dinamo. Din păcate, nu putem alinia cel mai bun 11. Lotul este destul de subţire, dar cred că cei care vor intra vor putea obţine un rezultat favorabil. Steaua are un lot competitiv. «Roş-albaştrii» au jucat ultimul meci cu echipa a doua, pregătesc derbiul serios. Eu nici n-aş avea pe cine să bag dacă voiam să menajez pe cineva. Într-un derbi nu contează numai valoarea în sine. Cine se bate mai bine are câştig de cauză“, a spus Ţălnar, citat de spmtf.ro.

Steaua, sigură de victorie

DINAMO-STEAUA. În tabăra steliştilor, atmosfera este mult mai relaxată. Laurenţiu Reghecampf este sigur că are toate atuurile victoriei în derbiul Ligii 1, competiţie rămasă deja fără principala miză. „Categoric Steaua va fi favorită. Este campioana României, joacă cel mai frumos fotbal din România şi a demonstrat acest lucru în fiecare săptămână. Nu avem nici o problemă de lot, vom juca cu cea mai bună echipă. Eu ştiu ce o să spun dupa meci, o să-mi felicit jucătorii, sunt sigur că vor juca foarte bine şi vor câştiga partida. Cu siguranţă că vor fi foarte mulţi susţinători ai echipei Steaua pe «Arena Naţională», dar este îmbucurător că, în ultima vreme, şi Dinamo a avut mulţi fani în tribune şi cred că derbiul va fi un spectacol deplin. Sper să nu avem parte de evenimente neplăcute“, a declarat antrenorul Stelei, pentru spmtf.ro.

Cele mai citite

Cutremur în Serbia, la granița cu România

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 s-a produs în această dimineaţă, la ora locală 8:42, în Serbia, la graniţa cu România, potrivit informaţiilor publicate de...

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă