18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO. Cine este femeia pentru care Vladimir Putin DIVORŢEAZĂ

FOTO+VIDEO. Cine este femeia pentru care Vladimir Putin DIVORŢEAZĂ

Vladimir Putin a anunţat, joi, că divorţează de soţia sa Liudmila, după o căsnicie care a  durat 30 de ani, iar vestea rupturii a dat naştere mai multor speculaţii în presa din Rusia.

Vestea divorţului preşedintelui rus a dominat reţelele de socializare Facebook şi Twitter, iar zvonul potrivit căruia Putin ar avea o relaţie cu fosta gimnastă Alina Kabaeva a revenit în atenţia presei de scandal din Rusia, potrivit BBC.co.uk.

Vladimir Putin, în vârstă de 61 de ani, se află într-o relaţie cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, 29 de  ani, cu care se pare că are deja doi copii. Cei doi au un băiat, în vârstă de 3 ani, şi o fată născută în noiembrie 2012, scrie  newser.com.

În 2008 apăruse o serie de zvonuri potrivit cărora Vladimir Putin ar fi divorţat deja de Liudmila pentru a se căsători cu deputatul Alina Kabaeva, membru al partidului Rusia Unită şi fostă campioană olimpică la gimnastică.

Originară din Uzbekistan şi de religie musulmană, Alina Kabaeva, este a doua mare atletă de gimnastică ritmică a Rusiei, după Evgenia Kanayeva. Kabayeva are în palmares două medalii olimpice la gimnastică, 14 medalii obţinute la campionatele mondiale şi 25 de medalii câştigate la competiţiile europene.

După retragerea din gimnastică, ea a ales cariera politică, fiind deputat în Duma de Stat, din partea partidului lui Putin, Rusia Unită.

Vladimir şi Alina s-au cunoscut în 2004, când Putin i-a înmânat un premiu pentru victoria la Jocurile Olimpice. Un an mai târziu gimnasta a primit de la Putin ordinul “Pentru merite faţă de Patrie”, gradul IV.

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă