13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Bătaie între doi eurodeputați britanici, la sediul Parlamentului European....

FOTO + VIDEO. Bătaie între doi eurodeputați britanici, la sediul Parlamentului European. Unul dintre ei a ajuns la spital, în stare critică. Liderul UKIP va declanșa o anchetă internă

UPDATE 20.51: Liderul UKIP Nigel Farage a anunțat că va declanșa o anchetă internă în legătură cu altercația dintre cei doi eurodeputați, informează Agerpres.

Vorbind cu reporterii la spitalul unde Steven Woolfe, creditat cu cele mai mari șanse la preluarea conducerii partidului, a fost internat după ce s-a prăbușit în fața clădirii Parlamentului European, Farage a refuzat să-l numească pe celălalt bărbat implicat, dar a condamnat incidentul, considerându-l dăunător pentru imaginea Partidului Independenței Regatului Unit (UKIP), notează Reuters. 
    
„Ne face să părem violenț. Nu este bine”, a deplâns el.

———

Un eurodeputat britanic, Steven Woolfe, a ajuns la spital, în stare critică, după ce s-a bătut cu un coleg din cadrul formaţiunii radicale Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), la o reuniune care a avut loc la sediul Parlamentului European, informează Mediafax.

Eurodeputatul a fost internat, joi dimineața, la Spital, în stare critică, după ce s-a bătut cu un coleg. Conform unor surse citate de Business Insider, Mike Hookem l-ar fi numit pe Steven Woolfe „o glumă”, fapt ce ar fi declanșat conflictul.

Potrivit The Telegraph, Steven Woolfe a primit un pumn în figură şi s-a lovit cu capul de marginea metalică a unei ferestre din Parlamentul European. La scurt timp după altercaţie, Steven Woolfe s-a prăbuşit în drumul spre ieşirea din sediul Parlamentului European.

Câteva ore mai târziu, Woolfe a transmis: „Tomografia a arătat că nu există niciun cheag la nivelul creierului. În acest moment, mă simt mai bine, mai fericit şi mai zâmbitor ca niciodată”.

Nigel Farage, liderul interimar al Partidului Independenţei Marii Britanii (UKIP), Steven Woolfe şi restul membrilor grupului parlamentar al formaţiunii din PE au participat la o reuniune desfăşurată în sediul din Strasbourg al Legislativului UE. Altercaţia dintre cei doi eurodeputaţi a avut loc la finalul reuniunii.

„Regret profund că, în urma unei altercaţii produse la o reuniune a eurodeputaţilor UKIP, Steven Woolfe s-a prăbuşit şi a fost transportat la spital. Starea sa este gravă”, a declarat Nigel Farage.

 

 

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă