13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialFOTO INEDITE. Urșii polari, surprinși în timp ce se joacă într-un câmp...

FOTO INEDITE. Urșii polari, surprinși în timp ce se joacă într-un câmp de flori

Fotograful canadian Dennis Fast a surprins cu aparatul foto mai mulți urși polari, în timp ce se jucau într-un câmp de flori. Fotografiile, realizate în nordul Canadei, au făcut înconjurul Internetului, potrivit boredpanda.com

Dennis Fast a explicat că ceea ce l-a fascinat la urșii polari pe care i-a fotografiat a fost că arată ca și cum nu ar avea nicio grijă pe lume. 

”Nu doar culoarea lor îi face să fie preferații mei când vine vorba de fotografiat. Urșii polari au fel atipic de a se mișca. Aceștia sunt în mod constant conectați la ce este în jurul lor. Arată ca și cum nu ar avea nicio grijă pe lume și că nu se tem de nimic. Nu este aroganță, ci o siguranță tacită care se poate găsi și la oameni”, a spus fotograful. 

Dennis Fast a explicat că majoritatea oamenilor sunt obișnuiți cu poze cu urși polari în zăpadă, dar uită că în Hudson Bay, locul în care au fost făcute pozele, nu este doar zăpadă. 

”Urșii polari se joacă cu orice găsesc în jurul lor. Am văzut un urs polar uriaș în timp ce ținea o grămadă mare de iarbă între labele sale și le rodea. Părea să se bucure de cum se simte iarba. Altă dată am râs foarte mult când am văzut un urs polar cum și-a deschis gura și a smuls o singură floare dintr-un câmp întreg și s-a jucat cu ea. Iubesc animalele cu blana albă, fie că este vorba despre vulpi arctice, bufnițe sau urși polari”, a mai spus Fast.

Totodată, fotograful a subliniat că speră ca prin fotografiile sale să atragă atenția asupra importanței conservării naturii, precizând că ar fi păcat să dispară de pe Pământ un animal precum ursul polar. 

Deschideți galeria foto pentru a vedea fotografiile cu urșii polari jucându-se într-un câmp de flori. 

Cele mai citite

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă