13.4 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Traian Băsescu explică de ce merge la România TV

FOTO: Traian Băsescu explică de ce merge la România TV

Fostul preşedinte Traian Băsescu le-a explicat prietenilor lui de pe Facebook de ce acceptă invitaţiile la emisiunile difuzate pe postul de televiziune România TV. Astfel, Băsescu a arătat că doreşte să atingă prin discursul său şi publicul ţintă al acestui post de televiziune. 

După ce anunţat pe Facebook că a acceptat invitaţia RTV de a participa la emsiunea Andreei Creţulescu, internauţii fie l-au condamnat pentru decizie şi ai cerut explicaţii, fie şi-au manifestat încrederea că fostul şef de stat ştie ce are de făcut. 

"Este o şansă să mă adresez şi altor români.Nu am suficienţi prieteni aşa că trebuie să-i cuceresc şi pe cei care pentru moment îmi sunt adversari" a fost unul dintre răspunsurile lui Traian Băsescu. 

Unui alt internaut, Băsescu i-a explicat că nu merge pentru calitatea postului TV şi pentru publicul lor ţintă.

 "Nu pentru ei mă duc ci pentru telespectatorii lor. Trebuiesc recuperaţi, atît cît este posibil", a scris Băsescu. 

Un internaut i-a cerut explicaţii preşedintelui şi i-a scris că telespectatorii RTV şi Antena3 nu îşi vor da voturile pentru partidul Mişcarea Populară.

"De ce mergeţi la toţi crizaţii care mai ieri vă înjurau ? Oricum din partea telespectatorilor RomâniaTV şi Antena3 nu cred să câştige MP voturi. Şi atunci merită efortul să mergeţi acolo unde câte nu s-au spus despre "Băsescu"?, a întrebat bărbatul. 

Răspunsul lui Traian Băsescu a venit rapid: "Şi atunci de ce să nu le spun şi eu ce am de spus telespectatorilor lor?". 

De când a decis să reintre în viaţa politică, fostul preşedinte Traian Băsescu a avut mai multe apariţii televizate la Unde TV, B1 TV şi RTV. 

 

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă