16.6 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Retrospectiva 2013 -Topul celor mai frumoase renovări – între clasic şi...

FOTO: Retrospectiva 2013 -Topul celor mai frumoase renovări – între clasic şi modern

Cum în anul din urmă am întâlnit, aproape în egală măsură, proprietari care au optat să-şi renoveze locuinţele la interior plecând atât de la conceptele clasice, cât şi de la cele moderne, am decis să alcătuim un top care să conţină ambele abordări.

Dacă în exemplificările din revista DOMUS criteriul principal a fost cel estetic, pentru cele din suplimentul UTIL centrul de greutate a fost pe găsirea unor soluţii optime, deci partea funcţională a precumpănit.

Lucrări multe au fost solicitate şi în ceea ce priveşte amenajările de interior, livingul fiind în prim plan, secondat foarte îndeaproape de bucătărie şi baie.

Un interes sporit este acordat holurilor, dressingului şi dormitorului, camerelor de copii precum şi grădinii sau colţului verde.

Exemplificările se referă la amenajări de apartamente şi case noi dar şi la redecorari. Au fost alese şi exemple din funcţiuni ca baie şi bucătărie. Amenajarea spaţiilor mici a reprezentat o mare provocare.

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă