19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Mobilier, soluţii de design de interior şi lux la imm

FOTO: Mobilier, soluţii de design de interior şi lux la imm

Prin adăugarea lumii bucătăriei moderne – LivingKitchen, care schimbă fundamental stilul de viaţă al întregii locuinţei şi LivingInteriors – care oferă soluţii complementare în domeniul integrării mobilierului în designul de interior, şi anume soluţii pentru pardoselii, pereţi, iluminat precum şi pentru baie, târgul imm 2014 devine cel mai mare magazin de mobilier şi accesorii de interior din lume. Galeria foto prezintă numeroase aspecte din timpul desfăşurării expoziţiei precum şi soluţii propuse în cadrul diferitelor standuri la ediţia imm 2013.

140 000 de vizitatori şi o importantă creştere a internaţionalităţii de 13% în ediţiile precedente sunt semne puternice că ediţia 2014 a târgului imm care se va desfăşura la Koln în perioada 13 – 19 ianuarie va reprezenta un adevărat succes.

De altfel imm se dezvoltă în mod continuu în numeroase direcţii şi formate diferite. Alături de platformele specializate deja consacrate în ultimii ani, cum sunt Pure, Pure Village şi Pure Editions, la ediţia din anul viitor se vor lansa alte branduri noi care vizează designul de interior, şi anume, Pure Elegance şi PureOne-Design Injection.

Adiţional, au fost modificate, extinse şi îmbunătăţite cu concept creative şi alte arii şi pavilioane prin teme de inspiraţie, stimulare şi avandardism, segmentul Sleep fiind cel mai evident exemplu în acest sens.

La imm veţi afla cum va arăta casa viitorului

De altfel, ediţia din 2014, ca şi cele anterioare se concentrează pe design, concepte de interior integrate şi segmentul high-end.

Pure Elegance propune spaţii generoase pentru branduri recunoscute care prezintă decoruri moderne şi luxoase într-o ambianţă elegantă în timp ce la Pure Vilage se vor întâlni branduri neconvenţionale şi produse premium pentru toate funcţiunile legate de designul de interior.

Încă din anul 2012, Pure Vilage găzduieşte, deasemenea, spectaculosul proiect de design “Das Haus – Interiors on Stage”. Bazat pe ideile şi proiectele unui designer nou, nominalizat în fiecare an, “Das Haus” prezintă o structură ce constă în elemente arhitecturale, spaţii de interior şi suprafeţe exterioare precum şi aranjamente şi piese de mobilier şi accesorii într-o viziune care ţine mult de avangardă.

Practic se propune o casă ideală, legată de stilul de viaţă al viitorului. La ediţia din anul viitor, proiectul “Das Haus” va fi implementat de daneza Louise Campbell, designer de mobilier şi iluminat, care continuă tradiţia modernismului scandinav.

Tot legat de design PureOne-Design Injection va fi dedicat designului tânăr, numele provenind de la ideea de creativitate iar în segmentul Smart, ocupat deja în întregime, peste 100 de companii vor demonstra conceptele lor inovative de interior sub denumirea de “Young Lifestyles”, în care funcţionalitatea se combină în mod fericit cu versatilitatea în aranjamente realizate foarte rapid.

Mai sunt de menţionat segmentele Sleep precum şi Comfort în care se prezintă întreaga gamă de mobilier: divane, sofale, paturi-canapea, şifoniere, mobilier de şedere, soluţii complete pentru living, soluţii pentru modernizarea băilor, iluminat, numeroase idei de mobilare şi decorare.

 

Cele mai citite

Biden îl primește pe Iohannis la Casa Albă. România urmează să cumpere din SUA avioane F-35 de 6,5 miliarde USD

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi primit de președintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă, în ziua de 7 mai 2024, într-un moment în...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

Forţele israeliene anunţă că dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fâşia Gaza

Forţele israeliene au preluat controlul asupra părţii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la graniţa cu Egiptul, în sudul Fâşiei Gaza, informează The...
Ultima oră
Pe aceeași temă