17.4 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Maşini puternice, handbaliste frumoase!

FOTO. Maşini puternice, handbaliste frumoase!

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a semnat un acord de parteneriat cu BMW, eveniment ce s-a desfăşurat la sala Traian, din Râmnicu Vâlcea. Cu această ocazie , reprezentanţii Motor AG, dealer BMW Argeş/Vâlcea, au înmânat cheile unui BMW Seria 7 antrenorului Radu Voina şi au oferit clubului cinci maşini BMW ce urmează a fi folosite pe parcursul unui an pentru transportul oficialilor.

“Alchimistele” s-au declarat foarte încântate de noul sponsor, pozând lângă autoturismele  primite de către club. Cea mai valoroasă echipă din România, Oltchim, e şi una dintre cele mai frumoase echipe din lume. Jucătoarele pot defila oricând pe podiumurile designerilor vestimentari.

Directorul general al Motor AG, Adrian Prodănel, a declarat că valoarea parteneriatului depăşeşte suma de 70 de mii de euro.

“Am ales un parteneriat cu un brand puternc, cu standarde şi valori la fel de ridicate precum ale noastre. Oltchim este o echipă performantă, cu viziune, mentalitate şi strategie de învingător, una din puţinele echipe din România, care au o strategie pe termen lung şi care se pregatesc la standarde internaţionale” , a spus Prodănel.

“Consumă cam mult”! Asa a reacţionat antrenorul “galacticelor” de la Oltchim dar şi al echipei naţionale, în momentul în care a primit cheile noului autoturism BMW.

“Performanţa în domeniul automobilelor şi al sportului merge mână în mână. Sperăm să nu dezamăgim sponsorii şi suporterii”, a mai spus Voinea.

Noul căpitan al Oltchimului, pivotul Oana Manea, a ţinut să mulţumească sponsorilor: “Le multumim celor de la Bmw pentru că ne pun la dispoziţie aceste maşini şi ne bucurăm să îi avem alături, deoarece împărtăşim aceleaşi dorinţe de performanţă.”

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...

Cum să asortezi bijuteriile cu ținutele? 7 sfaturi utile

Sursa foto: Shutterstock Bijuteriile pot fi detalii cheie în completarea unei ținute, adăugând strălucire și rafinament sau chiar oferind un accent de personalitate. Asortarea lor corectă...

BNR menține dobânda cheie la 7% pe an

Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României a decis, luni, să menţină rata dobânzii de politică monetară la nivelul de 7% pe an,...
Ultima oră
Pe aceeași temă