12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Liviu Dragnea, aroganțe la adresa protestatarilor din Piața Victoriei: Au de...

FOTO. Liviu Dragnea, aroganțe la adresa protestatarilor din Piața Victoriei: Au de gând să schimbe ora! Noaptea ca hoții!!!

Președintele Liviu Dragnea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ironic la adresa protestatarilor din Piața Victoriei, cu o poza realizată în timpul protestelor din Februarie peste care este suprapus un text ironic.

În poza postată de Liviu Dragnea (devenită virală pe internet în timpul protestelor din Piața Victoriei), Liviu Dragnea adaugă textul “Au de gând să schimbe ora! Noaptea ca hoții!! #REZIST!  #NUDORM!”, făcând aluzie la schimbarea orei de sâmbătă noaptea și la sloganul protestelor din februarie, #Rezist.

Liviu Dragnea nu este singurul membru PSD care a râs de protestatarii din București. Și primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat o poză cu aceștia, dar cu un mesaj care îi schimba toată înțelegerea.

 Astfel, primărița a pus o imagine cu drapelul format din protestatari, peste care erau suprapuse procentele de la alegerile parlamentare.

Gabriela Firea a distribuit poza, pe contul său de Facebook, de la o altă pagină de Facebook, pagina Florinei Jucan.

Click aici pentru a vedea fotografia postată de Gabriela Firea.

Cele mai citite

Cetățeanul afgan care a rănit doi polițiști de frontieră, arestat pentru 30 de zile

Bărbatul din Afganistan, în vârstă de 22 de ani, care a rănit, în noaptea de 1 mai, doi poliţişti de frontieră, a fost arestat...

Ministerul Finanţelor a planificat împrumuturi de la băncile comerciale în valoare de 6 miliarde de lei

Ministerul Finanţelor a planificat să se împrumute, luna aceasta, cu aproape 6 miliarde de lei de la băncile comerciale. Suma este mai mică cu...

Amenzi de 4,6 milioane de euro pentru 29 de retaileri. Plus: deconectarea și telemunca în UE

Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a declarat, cu ocazia zilei de 1 mai, că telemunca şi deconectarea trebuie să...
Ultima oră
Pe aceeași temă