21.9 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialFOTO. Descoperirea INCREDIBILĂ care poate schimba tot ceea ce știai despre RELIGIE....

FOTO. Descoperirea INCREDIBILĂ care poate schimba tot ceea ce știai despre RELIGIE. Ce au găsit arheologii în ISRAEL

Un arheolog de la Universitatea din Haifa din Israel a făcut o descoperire inedită în Israel, iar imaginile au făcut deja înconjurul lumii.

Danny Rosenberg a descoperit mai mulţi bolovani ce seamănă cu clopotele de biserică din ziua de astăzi. La prima vedere, nimic neobișnuit, dacă nu am fi aflat că pietrele au o vechime de 15.000 de ani.

Citește și: FOTO. Lunetiștii SOVIETICI din Afganistan. Cum arătau soldații LETALI ai URSS

Arheologul este convins că pietrele respective erau folosite pe post de clopote, care aveau menirea să strângă comunitatea la un eveniment funeral, și nu erau mobile, din cauza greutății lor.

Citește și: FOTO. O bucată din istoria BRUTALĂ a CAZACILOR din Rusia. Cum arată o fostă baracă MILITARĂ și ce se va întâmpla cu ea în curând

Danny Rosenberg crede că aceşti bolovani în formă de clopot aveau rolul de a chema comunitatea la anumite ceremonii importante, printre care şi înmormântările. Sunetele emise de aceşti bolovani se puteau auzi şi de la câteva mile depărtare, e de părere arheologul de la Universitatea din Haifa.

Citește și: FOTO. Deși NU au fost prelucrate în Photoshop, imaginile par desprinse dintr-o altă lume. Cum arată FOTOGRAFIILE care SFIDEAZĂ logica

”Acestea sunt cele mai mari artefactele de piatră, care au fost cioplite în acea perioadă în Orientul Mijlociu”, a spus dr. Danny Rosenberg, conform Daily Mail. 

Aflați, din GALERIA FOTO de mai sus, cum arată clopotele din piatră, vechi de cel puțin 15.000 de ani, care au uluit lumea arheologiei.

Citește și: FOTO. Femeia „VAMPIR” a uluit o lume întreagă. Cine este și ce face tânăra din SUA care ȘOCHEAZĂ audiența pe podiumurile de modă

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă