3.4 C
București
marți, 7 decembrie 2021
AcasăSpecialFOTO. Cum să îți transformi ușile în spațiu de depozitare

FOTO. Cum să îți transformi ușile în spațiu de depozitare

Ușile pot fi transformate în spații excelente de depozitare în încăperile mici sau aglomerate, conform site-ul sheknows.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea cum îți poți transforma ușile în spațiu de depozitare

Citește și: FOTO INEDITE. Ce poți face cu CD-urile vechi sau stricate

Dacă îi atașezi câteva rastele, ușa de la debara poate deveni un suport pentru pachete cu paste, pentru pungile cu orez, făină sau alte ingrediente ușoare.

Mănușile, fesurile și eșarfele nu trebuie să mai stea înghesuite în dulap și să te incomodeze de fiecare dată când cauți o haină. Fixează pe ușă două bare de plastic dur sau de metal și pune articolele vestimentare acolo. Mănușile și fesurile pot fi prinse de bară cu clipsuri pentru draperia de baie.

O altă variantă de transformare a ușilor de la dulap este de a fixa pe ele containere din plasă de metal, în care să îți poți pune șosetele, lenjeria intimă sau eșarfele și mănușile.

De asemenea, poți transforma o ușă în suport pentru masa de călcat.

Citește și: INEDIT. Ce poţi face cu jucăriile vechi sau stricate

În camerele copiilor sunt potrivite gențile fixate pe ușa de la camera lor, în care ei să păstreze piesele de lego sau alte jucării.

În baie, poți transforma ușa în cuier pentru halate sau prosoape și poți crea, deasupra, un spațiu pentru alte obiecte necesare.

O altă variantă ingenioasă de a extinde spațiul de depozitare este să atașezi pe o ușă o placă de metal și să folosește containere cu magneți în care să îți păstrezi condimente, caramele sau alte lucruri ușoare.

Cele mai citite

Marea Britanie a actualizat condițiile de călătorie. Ce trebuie să știe românii

Autoritățile din Marea Britanie au revizuit condițiile de călătorie pentru străini. MAE avertizează toți românii că la intrarea în țară trebuie să prezinte, pe...

Kosovo cere aderarea la UE, deși cinci state nu o recunosc

Kosovo a solicitat aderarea la Uniunea Europeană-UE deși independența sa nu este recunoscută de cinci state membre, inclusiv România, anunță Aleph News. În cadrul întâlnirii...

Prințul Nicolae și viitorul Coroanei

Mulți români se întreabă de ce nu avem o dezbatere națională privind forma de guvernământ a statului român
Ultima oră
Pe aceeași temă