20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: Cum a marcat MApN Ziua Îndrăgostiţilor

FOTO: Cum a marcat MApN Ziua Îndrăgostiţilor

Ziua Îndrăgostiților a fost marcată şi pe contul de Facebook al Ministerului Apărării Naționale. Pe contul Armatei au fost postate fotografii cu îndrăgostiţi, dar şi dedicaţii muzicale.

Viitori piloţi ai Armatei române au făcut o fotografie colectivă sub forma unei inimi albastre uriaşe, între două rachete. 

„14 februarie – ziua în care chiar și un zâmbet te poate face să te simți special. Valentine’s Day este o sărbătoare importată în România, dar care aduce zâmbete pe feţele tuturor îndrăgostiţilor. Chiar dacă pentru români adevărata zi a dragostei este DRAGOBETELE, pe 24 februarie, acest lucru nu îi împiedică să îşi exprime sentimentele şi pe 14 februarie, de Valentine’s Day. Este o ocazie în plus, pentru cei care iubesc, de a-şi transmite emoţiile”, scria pe contul MApN. 

Postări însă, au început cu o fotografia în care a fost imortilzat sărutul unui soldat cu iubita lui. 

„Valentine's Day – o zi plină de emoţie pentru toţi îndrăgostiţii! Chiar şi pe buzele celor care au jurat credinţă patriei se citesc astăzi IUBIRE, DRAGOSTE…”, scria la descrierea pozei. 

De asemenea, MApN a dedicat, „în această zi specială” o melodie „de suflet” tuturor celor care „trăiesc emoția iubirii”. Este vorba de un videoclip al melodiei „Singur în noapte” a grupului Compact, un cântec lansat în 1991, în care membrii trupei apar în uniformă:

Ulterior, Ministerul Apărării Naționale reamintește că iubirea pentru cei care fac parte din armată este în primul rând față de țară prin dictonul latinesc: Amor patriae nostra lex!

Ziua Îndrăgostiților s-a încheiat pe contul de Facebook al MApN cu un îndemn la căsătorie:

"Căsătoria – unul dintre momentele speciale din viaţa fiecăruia dintre noi! Chiar şi în aceste situaţii deosebite, pline de emoţie şi fericire, unii militari au ales să spună ”DA” purtând cu mândrie uniforma militară, aşa cum a decis şi colegul nostru, locotenentul Marton Imre”, se arăta în postarea de pe Facebook. 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă