39.3 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSpecialFOTO: Ce farsă a făcut un utilizator Facebook presei internaționale

FOTO: Ce farsă a făcut un utilizator Facebook presei internaționale

Un utilizator de Facebook a reușit să întindă cu cursă presei, după ce a susținut că numele său,  „Phuc Dat Bich”, a fost cenzurat de rețeaua de socializare. Mai multe mass-media din Australia și internaționale, inclusiv AFP, au publicat materiale despre povestea sa, potrivit Agerpres. 

Tânărul a declarat miercuri că a făcut o glumă, pentru a juca mass-mediei o farsă. Astfel, utilizatorul „Phuc Dat Bich” a recunoscut că totul a fost o farsă într-un mesaj semnat ironic „Joe Carr” — aluzie la termenul englezesc „Joker” (farseur) — pe pagina sa de Facebook, urmărită în prezent de peste 45.000 de persoane.

Farsa a început când, bărbatul, care s-a prezentat drept un australian de origine asiatică, denunțase într-un mesaj nedreptatea făcută de Facebook care i-ar fi închis de mai multe ori profilul din cauza identității sale.

Pronunțat englezește („Fuck that bitch”), numele său duce cu gândul la una din expresiile cele mai vulgare.

Mesajul său, la care a fost atașată o poză, aparent de pe pașaport, a făcut senzație săptămâna aceasta și a fost preluat de peste 84.000 de ori. Într-un nou mesaj postat luni, tânărul a mulțumit internauților pentru sprijinul lor. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă