26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. 35 de cărţi pe care ar trebui să le citeşti cel...

FOTO. 35 de cărţi pe care ar trebui să le citeşti cel puţin o dată

Cărţile pe care le citim ne influenţează alegerile şi personalitatea, iar unele dintre acestea ajung să ne marcheze sau să ne schimbe viaţa.

Scriitoarea Barbara Tuchman spune că fără cărţi, istoria e mută, literatura nu are glas, ştiinţa este paralizată, iar gândirea şi meditaţia sunt suspendate.

Chiar dacă sunt scrise pentru copii, pentru iubitorii de SF, matematicieni sau romantici, unele cărţi depăşesc canoanele şi ar trebui citite de oricine, îndiferent de vârstă şi preferinţe literare, relatează Business Insider.

Reddit a realizat un sondaj în care cititorii au menţionat câte o carte pe care oricine ar trebui să o citească cel puţin o dată în viaţă, iar Business Insider le-a selectat pe primele 35.

Daţi click pe galeria foto de mai sus pentru a afla care sunt cărţile pe care ar trebui să le citiţi cel puţin o dată în viaţă!

 
Cele mai citite

Forţele israeliene anunţă că dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fâşia Gaza

Forţele israeliene au preluat controlul asupra părţii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la graniţa cu Egiptul, în sudul Fâşiei Gaza, informează The...

Biden îl primește pe Iohannis la Casa Albă. România urmează să cumpere din SUA avioane F-35 de 6,5 miliarde USD

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi primit de președintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă, în ziua de 7 mai 2024, într-un moment în...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...
Ultima oră
Pe aceeași temă