10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialFOTO 30.000 de suporteri, lângă Mutu şi compania

FOTO 30.000 de suporteri, lângă Mutu şi compania

Adrian Mutu a ajuns la doar un gol distanţă (34) de golgeterul all-time al ”naţionalei”, Gheorghe Hagi, cu cele două reuşite din meciul cu Belarus. Încurajat mereu de cei 30.000 de suporteri din tribunele Stadionului Naţional, Mutu a marcat de două ori, însă efortul său a fost anulat de o defensivă în care Moţi, Pantilimon şi Raţ s-au întrecut în greşeli.

Ideea FRF de a oferi gratuităţi pentru femei, copii şi pensionari – un gest rar de prietenie al Federaţiei către suporterii români – s-a dovedit una buna pentru că numărul celor prezenţi la ultimul meci pe teren propriu din campania de calificare la CE 2012 a fost mult peste aşteptări. Copiii au oferit un plus de entuziasm unor tribune care au sperat în permanenţă într-o victorie.

Însă nici de data asta nu a mers cum şi-au dorit suporterii! Cu sau fără încredere în viitor, Mircea Sandu, Victor Piţurcă şi, poate, Adrian Mutu merg înainte.

Claudiu Berbece
Claudiu Berbecehttp://claudiu-berbece
Claudiu Berbece, reporter Rl online
Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă