11.6 C
București
luni, 20 septembrie 2021

FOTO 10 scări atipice pentru case cu personalitate

Scara clasica, cea construita in doua rampe, este compusa din treptele fiecarei rampe si din podeste: cel inferior, cel superior si cel intermediar. Toate aceste spatii pot fi valorificate si transformate fie in locuri de relaxare, in spatii de depozitare sau in puncte cheie ale amenajarii.

Homedit.com propune o selectie de 10 modalitati de utilizare a podestelor intr-un mod ingenios si creativ. Primul pas este sa decideti in ce tip de spatiu vreti sa transformati podestul. Fie vreti sa il transformati in locul unde va adunati aproape toate plantele din casa, fie vreti sa il transformati in locul unde va beti cafeaua dupa-amiaza sa unde cititi un roman in serile de weekend, sau mai bine, creati aici un spatiu de depozitare pentru lucrurile care va sufoca restul camerelor.

Vizualizaţi galeria foto de mai sus pentru a afla cele 10 propuneri de amenajare care vă vor ajuta sa apreciati dimensiunea si forma spatiului mai bine si sa decideti ce scop ii veti da. Pentru mai multe idei home&deco intrati pe casamea.ro.

Ultima oră
Pe aceeași temă