13.5 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir cere audierea șefei DNA în dosarul Black Cube

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a scris, pe blogul său, că nimeni nu a chemat-o la audieri pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, acuzând ”statul paralel că își continuă represiunile”. El a fost chemat la DIICOT, pentru a i se prelungi controlul judiciar în dosarul Black Cube, în care este acuzat de spionarea Laurei Codruța Kovesi. 

”Statul paralel lucrează și își continuă presiunile. În timpul zilei de mâine, sunt chemat la DIICOT pentru prelungirea controlului judiciar.  Am stat arestat în acest dosar trei luni și jumătate. Apoi arestat la domiciliu două luni și jumătate. Am control judiciar de nouă luni de zile. Ani din viață pierduți pentru suspiciunile și jocurile unora. Între timp, deși perchezițiile electronice s-au încheiat din decembrie 2016, calculatoarele și tabletele, jocurile și desenele animate ale copiilor stau tot la DIICOT.  Încă din 10 martie 2017 am cerut audierea martorei Laura Codruța Kovesi care a declarat public, pe la toate televiziunile culoarului media, că știe cine a plătit milioane de euro la BlackCube.   Dacă știe, să iasă să spună…  Credeți că a fost audiată până acum? Nu. Are alergie la audieri.  Dar controlul meu judiciar este foarte important pentru țară. Singurul din dosar care are vreo măsură preventivă.  Stau de peste un an cu anatema acestui dosar de doi bani. Aștept clasare și scuze sau trimitere în judecată.  Haideți să ne judecăm, public, să vadă toată lumea mizeria din acest dosar”, a scris Daniel Dragomir, pe blogul său. 

Dragomir este cercetat în dosarul ”Black Cube” din 2016 și este acuzat de constituire de grup infractional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operatiuni ilegale cu dispozitive si programe informatice, instigare la fals informatic in forma continuata si instigare la violarea secretului corespondentei.


Citește pe aceeași temă: 
Ultima oră
Pe aceeași temă