17.4 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialFormula 1: MP al Singapore, până în 2017

Formula 1: MP al Singapore, până în 2017

Contractul pentru Marele Premiu de Formula 1 al Singapore cu Bernie Ecclestone, patronul Formula One Management (FOM), a fost prelungit cu 5 ani, până în 2017, a anunţat sâmbătă guvernul acestui stat-oraş, cu ocazia unei conferinţe de presă la care a fost prezent Ecclestone, informează AFP, citată de Agerpres.

“Cel mai greu a fost să-l convingem pe ministru că nu alergăm pe gratis”, a glumit Ecclestone, 81 de ani, celebru pentru calităţile sale de om de afaceri. “A fost greu de admis”, a glumit la rândul său S. Iswaran, ministrul singaporez al Comerţului şi Industriei.

MP al Singapore este organizat din 2008 în nocturnă, în centrul oraşului, pe circuitul provizoriu de la Marina Bay. Noul contract a fost semnat în această săptămână, înaintea ediţiei 2012, prevăzută duminică. Guvernul din Singapore a realizat un studiu despre costurile şi implicaţiile MP în ultimii patru ani, înainte de a decide prelungirea contractului.

Acest MP este deocamdată singurul care se dispută integral în nocturnă, în timp ce MP al Abu Dhabi, la începutul lui noiembrie, începe la lumina zilei şi se termină noaptea. 

”Nu este exclus ca şi alte MP să se dispute în nocturnă în viitor”, a subliniat Ecclestone.

Cele mai citite

VIDEO și FOTO. Putin a depus jurământul pentru un nou mandat de președinte al Rusiei. Discursul liderului de la Kremlin

Vladimir Putin a depus jurământul pentru cel de-al cincilea mandat al său de președinte al Federației Ruse, la Marele Palat al Kremlinului. În conformitate cu...

Cea mai valoroasă companie din România este Hidroelectrica

Cea mai valoroasă companie din România este Hidroelectrica, indică un studiu realizat de Visual Capitalist și preluat de site-ul termene.ro. Studiul prezintă cele mai valoroase...

SNPPC susține protestul de joi al pensionarilor militari: „Incoerența legislativă și discriminarea determină ieșirea în stradă”

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) a transmis, marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, că nemulţumirile justificate ale pensionarilor militari s-au...
Ultima oră
Pe aceeași temă