15.3 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialFinalizarea proiectului „Parteneriat pentru o carieră de succes în specialităţile medicale implicate...

Finalizarea proiectului „Parteneriat pentru o carieră de succes în specialităţile medicale implicate în patologia renală” (PERFMED)

Investeşte în oameni !

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritară nr. 2 ”Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”

Domeniul major de intervenţie 2.1 ”Tranziţia de la şcoală la viaţă activă”

Titlul proiectului: „Parteneriat pentru o carieră de succes în specialităţile medicale implicate în patologia renală”

Beneficiar: Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti
Contract nr. POSDRU/161/2.1/G/135802

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București invită reprezentanții mass-media, studenții aparținând Grupului Tintă și reprezentanții instituțiilor și companiilor din domeniul medical să participe la conferința de presă organizată cu ocazia finalizării proiectului PERFMED – „Parteneriat pentru o carieră de succes în specialitățile medicale implicate în patologia renală”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, în baza contractului de finanțare POSDRU/161/2.1/G/135802.

Conferința de presă a proiectului PERFMED va avea loc joi, 26 noiembrie 2015, ora 18:00, în Sala de Consiliu a Decanatului Facultății de Medicină, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Bulevardul Eroii Sanitari nr. 8.

Implementat începând din data de 25 aprilie 2014 de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București în parteneriat cu Institutul Clinic Fundeni, proiectul PERFMED se apropie de final !

Având o durată de implementare de 20 de luni (25 aprilie 2014–15 decembrie 2015) și o valoare totală a contractului de finanțare de 2.126.515,00 lei (din care 1.830.988,34 lei valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul Social European, 252.995,66 lei valoarea eligibilă nerambursabilă din Bugetul Național și 42.531,00 lei cofinantarea eligibilă a Beneficiarului), proiectul PERFMED – „Parteneriat pentru o carieră de succes în specialitătile medicale implicate în patologia renală” a fost implementat în mediul urban, în regiunea București-Ilfov, s-a adresat studenților Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, și a avut ca obiectiv susținerea tranziției studenților din Grupul Tintă către viața activă în specialitățile implicate în patologia renală, creșterea competitivității acestora pe piață muncii și asigurarea pentru acești studenți a unei cariere de succes pe termen lung, prin servicii de consiliere și orientare profesională în patologia renală și stagii de practică medicală cu un înalt nivel științific organizate de către Institutul Clinic Fundeni.

Din Grupul Tintă al proiectului PERFMED au făcut parte peste 360 de studenți ai Facultății de Medicină ce au beneficiat de activitățile de consiliere și orientare profesională pentru o carieră de succes în domeniul patologiei renale. La stagiile de practică organizate de către Institutul Clinic Fundeni au participat 360 de studenți din Grupul țintă. Toți cei 360 de studenți care au participat la stagiile de practică organizate în cadrul proiectului PERFMED au primit subvenții financiare, iar pentru 24 de studenți care au obținut cele mai bune rezultate în cadrul stagiilor de practică medicală s-au acordat premii. Valoarea totală a subvențiilor financiare și premiilor acordate studenților participanți la stagiile de practică în cadrul proiectului PERFMED a fost de 385.125,00 lei.

Pentru mai multe informații privind activitătile proiectului PERFMED vă invităm să accesați site-ul web al proiectului: http://perfmed.umf.ro.

Persoană de contact:

Gabriela Milea, Expert pentru promovare și informare

Universitatea de Medicina și Farmacie „Carol Davila” din București

Telefon: 0722168886

Cele mai citite

Taxele prea mari pe salarii au scos mii de români în stradă

Delegaţia Blocului Naţional Sindical a cerut luni reprezentanţilor Ministerului Finanţelor măsuri privind reducerea fiscalităţii pe muncă şi demararea de urgenţă a unei reforme fiscale,...

Preşedintele Iohannis a promulgat legea privind sprijinul acordat persoanelor vulnerabile pentru compensarea preţului la energie

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea care aprobă ordonanţa de urgenţă a Guvernului 75/2023 privind unele măsuri pentru acordarea unui sprijin categoriilor de...

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă