16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialFC Timişoara: Adio Liga Europa!

FC Timişoara: Adio Liga Europa!

Formaţia FC Timişoara a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost învinsă, cu scorul general de 3-0 (1-0, în tur, 2-0 în retur), de echipa engleză Manchester City, în play-off-ul competiţiei, potrivit Mediafax.

FC Timişoara a pierdut, cu scorul de 0-2, întâlnirea disputată în deplasare în compania formaţiei Manchester City, în manşa secundă a play-off-ului.

Golurile echipei engleze au fost marcate, joi, de Shawn Wright-Phillips ’43 şi Boyata 59.

Manchester City a deschis scorul în minutul 43, prin Shawn Wright-Phillips, care a primit o pasă de la Vieira, a pătruns în careu şi a înscris cu un şut în dreapta lui Pantilimon.

Englezii majorează scorul, 2-0, în minutul 59, prin Boyata. David Silva a executat o lovitură liberă de pe dreapta, la colţul lung, iar Boyata a reluat cu capul şi a înscris, profitând de ieşirea greşită a lui Pantilimon.

Manchester City. 25. Hart – 2. Richards, 38. Boyata, 4. Kompany, 5. Zabaleta – 34. De Jong (45. Cunningham ’64), 24. Vieria – 8. Wright-Phillips, 27. Jo, 21. D. Silva – 9. Adebayor. Antrenor: Roberto Mancini.

FC Timişoara: 29. Pantilimon – 4. Luchin, 14. Mera, 6. Burcă, 8. Sepsi – 22. Contra, 5. Alexa (15. Chiacu ’82), 55. Bourceanu, 7. Curtean (21. Goga ’57) – 17. Magera (27. Zicu ’46), 9. Axente. Antrenor: Vladimir Petrovici.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Portugalia, condusă la centru de Manuel De Sousa, ajutat la cele două linii de Jose Ramalho şi Vitor Manuel Pereira Carvalho, rezervă fiind Rui Manuel Gomes Costa.

În tur, FC Timişoara a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 1-0.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

VIDEO. Tragedie în a doua zi de Paște. O casă a luat foc, după ce a fost lovită de un trăsnet

Pompierii militari au intervenit în a doua zi de Paște pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o casă din municipiul Baia...

Un soldat american este în detenție de joi în Rusia

Un soldat american este închis de joi în Rusia, unde este acuzat de "infracţiune penală", a anunţat luni o purtătoare de cuvânt a US...
Ultima oră
Pe aceeași temă