13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialFC Braşov - Voinţa Sibiu 3-0. TREi puncte MARI pentru FC Brasov

FC Braşov – Voinţa Sibiu 3-0. TREi puncte MARI pentru FC Brasov

FC Braşov – Voinţa Sibiu 3-0. Echipa FC Braşov a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia Voinţa Sibiu, în primul meci al etapei a XXX-a a Ligii I, transmite Mediafax.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ilijoski ’12, ’20 şi Machado ’90+4.

1-0: Distefano i-a pasat din prima lui Ilijoski, acesta a preluat mingea, a intrat în careu şi l-a învins pe Miron cu un şut cu exteriorul de la 12 metri.

2-0: Distefano a primit o centrare din partea dreaptă de la Nuno Viveiros, i-a pasat lui Ilijoski şi macedoneanul a înscris cu un şut la vinclu de la 12 metri.

3-0: Nuno Viveiros a executat o lovitură liberă din partea dreaptă şi Machado a înscris cu o lovitură de cap din 6 metri.

FC Braşov: Felgueiras – Velayos, L. Munteanu, Machado, Cr. Ionescu – Nuno Viveiros, Davide Dias, Mateiu, Distefano (Mauro Alonso 60) – Ilijoski (Damian ’90+1), Moutinho (Olariu ’69). Antrenor: Ionuţ Badea.

Voinţa Sibiu: Miron – Sg. Bar, Tânc, N. Grigore – Burlacu (Bunea ’54), Beza (Cigan ’46), Dâlbea (Zăgrean ’82), Tătar – Lungu, Lukanovici, I. Popa. Antrenor: Alexandru Pelici.

Cartonaşe galbene: N. Grigore ’41, Dâlbea ’74, Sg. Bar ’83.

Arbitri: Teodor Crăciunescu (central) – Dragoş Iliescu, Marius Marchidanu (asistenţi) – Florin Miron (rezervă).

Observatori: Nicolae Dobrescu, Constantin Ştefan.

La partida de la Braşov au asistat aproximtiv 1.000 de spectatori, dintre care 50 de fani sibieni.

 

MIN 90+3 GOOL Brasov Machado inscrie cu capul

MIN 20 GOOOL Brasov Ilijovski inscrie cu un sut de la 12 metri

MIN 12 GOOOL Brasov Ilijovski deschide scorul: sut tare din 12 metri, in diagonala, la pasa lui Distefano.

Echipele de start
BRAŞOV: Felgueiras – Velayos, L. Munteanu, Machado, Cr. Ionescu – Viveiros, Dias, Mateiu, Distefano – Ilijoski, Moutinho. Antr. I. Badea

VOINŢA: Miron – Sg. Bar, Tînc, N. Grigore ll – Burlacu, Beza, Dîlbea, Tătar – C. Lungu, Lukanovici, I. Popa. Antr. A. Pelici.

Derby la retrogradare

FC Braşov întâlneşte astăzi, de la ora 20:30, pe stadionul propriu, formaţia Voinţa Sibiu. Cele două formaţii se luptă pentru a se salva de la retrogadare. Sibienii au nevoie de o victorie în această partidă pentru a mai spera la evitarea retrogradării, iar braşovenii speră să obţină cele trei puncte pentru a se menţine deasupra liniei.

Antrenorul lui FC Brasov, Ionut Badea, a declarat joi în cadrul unei conferinţe de presa că întalnirea cu Voinţa Sibiu este foarte dificilă.
„Ne asteapta cea mai dificila partida din acest sezon prin prisma momentului in care ne aflam. Intalnim o echipa aflata ca si noi in lupta pentru evitarea retrogradrii. O victorie ne-ar putea da considerente morale importante pentru atingerea obiectivului si sper ca la finalul meciului noi sa fim cei care ne vom bucura. Speram intr-o mobilizare exemplara, jucam pe teren propriu si sunt convins ca vom castiga acest meci. Programul este dificil pentru toate echipele in acest campionat. Cu siguranta, la finalul campionatului vom avea o discutie asupra lotului, insa acum este important sa ne indeplinim obiectivul pentru acest sezon, ramanerea in prima liga. In momentul de fata cel mai important este meciul cu Vointa Sibiu”,a declarat Ionut Badea, potrivit site-ului formaţiei.

Pentru acest meci, Badea va putea conta si pe serviciile lui Alexandru Mateiu, care si-a ispasit etapa de suspendare, iar David Distefano este refacut dupa accidentarea suferita la umar.

Meciul FC Braşov – Voinţa Sibiu se va disputa vineri seara, de la ora 20:30, în direct la Digisport

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă