14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialFBI anunţă că suspectul reţinut după atacul armat din Arizona va fi...

FBI anunţă că suspectul reţinut după atacul armat din Arizona va fi pus sub acuzare duminică

Suspectul reţinut după atacul armat de sâmbătă din Arizona va fi pus sub acuzare probabil duminică după-amiază, a declarat directorul FBI, Robert Mueller, citat de CNN.

El a confirmat faptul că bărbatul reţinut după ce a împuşcat sâmbătă 20 de persoane în oraşul Tucson se află în custodia FBI.

Mueller a adăugat că FBI a luat măsuri de precauţie pentru asigurarea securităţii oficialităţilor publice după atacul armat de sâmbătă, cu toate că autorităţile nu dispun de informaţii în legătură cu eventuale ameninţări la adresa acestora.

Un bărbat înarmat a deschis focul, sâmbătă dimineaţă, la Tucson, provocând moartea a şase persoane şi rănirea altor 14. Printre răniţi se află şi Gabrielle Giffords, membră a Camerei Reprezentanţilor, care a suferit o rană la cap şi se află în continuare în stare critică, după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Preşedintele Barack Obama a anunţat sâmbătă că i-a cerut lui Mueller să plece la Tucson şi să coordoneze ancheta asupra atacului.

Cele mai citite

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...

Rareș Bogdan, atac la Nicușor Dan: A-i da un vot înseamnă a-l arunca pe apa sâmbetei

"Este important Bucureștiul și îl sprijinim cu toată forța pe Sebastian, dar în următoarele 40 de zile sper să nu va trebui să răspundem...

Trupa Roxette are o nouă solistă. Per Gessle o confirmă pe Lena Philipsson ca fiind noua cântăreață a trupei

Lena Philipsson va fi noua solistă a trupei Roxette. Per Gessle a confirmat-o pe Lena în urma decesului co-fondatoarei Marie Fredrikkson în 2019. Conform informațiilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă