11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialFarul, al patrulea meci fără înfrângere

Farul, al patrulea meci fără înfrângere

Echipa de fotbal FC Farul Constanţa a reuşit să încheie neînvinsă a patra partidă consecutivă în eşalonul secund. Formaţia de pe litoral a remizat pe terenul celor de la Unirea Slobozia, sâmbătă, scor 1-1. Rezultatul ajută echipa antrenată de Ion Răuţă să se menţină deasupra liniei retrogradării.

Meciul de la Slobozia, programat în etapa cu numărul 27, a început prost pentru marinari. Gazdele au reuşit să deschidă scorul în minutul 30, printr-un şut de la marginea careului. Din fericire pentru alb-albaştri, Săceanu a fost pe fază chiar înainte de pauză şi cu o lovitură de cap a reuşit să marcheze golul egalizator. 1-1 a fost scorul la pauză şi totodată al întâlnirii, nici una dintre echipe nemaifiind eficientă în faţa porţii.

Pentru Farul, punctul obţinut la Slobozia este al zecelea în patru jocuri, după ce precedentele trei jocuri au fost câştigate.

Cu acest bilanţ, echipa de pe litoral a reuşit să urce deasupra liniei retrogradării de care o despart acum doar două puncte.

În runda următoare Farul are un meci foarte greu, pe teren propriu cu CF Brăila, echipă aflată pe locul cinci şi care încă mai speră la promovare.

 

 

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă