18.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialEximBank - Banca anului în 2011

EximBank – Banca anului în 2011

EximBank a fost desemnată “Banca anului 2011” pentru dinamica înregistrată anul trecut şi pentru suportul acordat economiei româneşti.

Premiul, acordat în cadrul Galei “Oamenii Anului 2011” – organizată de Nine O’Clock, a fost ridicat de Ionuţ Costea, preşedintele EximBank, care a mulţumit societăţilor comerciale ce au abordat EximBank cu mai multă încredere şi au permis astfel menţinerea indicatorilor financiari ai băncii în zona pozitivă.

“Decernarea acestui premiu reprezintă o recunoaştere a faptului că EximBank a făcut progrese notabile în direcţia dinamizării activităţii şi a rezultatelor financiare: o expunere totală în 2011 de aproape trei ori mai mare faţă de 2008 şi un volum al garanţiilor acordate de aproape nouă ori mai mare comparativ cu 2008”, a spus Ionuţ Costea.

Preşedintele EximBank a adăugat că principalul obiectiv al băncii în 2012 rămâne creşterea încrederii firmelor în calitatea serviciilor bancare oferite pentru susţinerea economiei naţionale – în general, şi cu prioritate a exportatorilor, IMM-urilor şi societăţilor comerciale care au proiecte derulate cu finanţare europeană.

Pe parcursul anului trecut EximBank şi-a adăugat în palmares şi alte premii – “Cel mai bun produs bancar”, “Premiul pentru cea mai bună rentabilitate a activelor şi cei mai eficienţi angajaţi”, „Cea mai bună strategie bancară în 2011″, “Cea mai dinamică bancă în perioada post-criză” – ca urmare a creşterii constante a implicării băncii în dezvoltarea mediului de afaceri.

EximBank este o instituţie specializată al cărui portofoliu de produse, axat pe cele trei direcţii de acţiune – finanţare, garantare şi asigurare, permite băncii să susţină activitatea şi dezvoltarea exportatorilor, a IMM-urilor şi a companiilor ce derulează proiecte în domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, în special a celor ce contribuie la absorbţia de fonduri europene.

Cele mai citite

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...
Ultima oră
Pe aceeași temă