11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialEximBank - Banca anului în 2011

EximBank – Banca anului în 2011

EximBank a fost desemnată “Banca anului 2011” pentru dinamica înregistrată anul trecut şi pentru suportul acordat economiei româneşti.

Premiul, acordat în cadrul Galei “Oamenii Anului 2011” – organizată de Nine O’Clock, a fost ridicat de Ionuţ Costea, preşedintele EximBank, care a mulţumit societăţilor comerciale ce au abordat EximBank cu mai multă încredere şi au permis astfel menţinerea indicatorilor financiari ai băncii în zona pozitivă.

“Decernarea acestui premiu reprezintă o recunoaştere a faptului că EximBank a făcut progrese notabile în direcţia dinamizării activităţii şi a rezultatelor financiare: o expunere totală în 2011 de aproape trei ori mai mare faţă de 2008 şi un volum al garanţiilor acordate de aproape nouă ori mai mare comparativ cu 2008”, a spus Ionuţ Costea.

Preşedintele EximBank a adăugat că principalul obiectiv al băncii în 2012 rămâne creşterea încrederii firmelor în calitatea serviciilor bancare oferite pentru susţinerea economiei naţionale – în general, şi cu prioritate a exportatorilor, IMM-urilor şi societăţilor comerciale care au proiecte derulate cu finanţare europeană.

Pe parcursul anului trecut EximBank şi-a adăugat în palmares şi alte premii – “Cel mai bun produs bancar”, “Premiul pentru cea mai bună rentabilitate a activelor şi cei mai eficienţi angajaţi”, „Cea mai bună strategie bancară în 2011″, “Cea mai dinamică bancă în perioada post-criză” – ca urmare a creşterii constante a implicării băncii în dezvoltarea mediului de afaceri.

EximBank este o instituţie specializată al cărui portofoliu de produse, axat pe cele trei direcţii de acţiune – finanţare, garantare şi asigurare, permite băncii să susţină activitatea şi dezvoltarea exportatorilor, a IMM-urilor şi a companiilor ce derulează proiecte în domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, în special a celor ce contribuie la absorbţia de fonduri europene.

Cele mai citite

“Suntem alături de David Popovici”, susține preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern

Camelia Potec, preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, a transmis că David Popovici a pus ochii pe o medalia la Jocurile Olimpice...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Șefa Administrației Spitalelor București, la DNA

Directorul general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), Oana Sivache, s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a fi audiată...
Ultima oră
Pe aceeași temă