13.1 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialEveniment în weekend la Sala Dalles: Autor pentru Viitor - Spaţiul de...

Eveniment în weekend la Sala Dalles: Autor pentru Viitor – Spaţiul de creaţie pentru copii

Pe 16 şi 17 noiembrie se desfăşoară cea de-a 10-a ediţie a târgului de bijuterie contemporană Autor. Peste 60 de designeri vor expune cele mai proaspete creaţii într-un cadru cu totul special la Sala Dalles.

Programul târgului este plin de noutăţi: se alatură şapte creatori internaţionali, se lansează revista de bijuterie contemporană Autor şi se lansează spaţiul de creaţie pentru copii Autor pentru Viitor.

Autor pentru Viitor este o intenţie naturală pe care oricare dintre noi trebuie să o aibă, aceea de a inspira.

Spaţiul de creaţie pentru copii este în primul rând o invitaţie la joacă. Totodată doreşte să cultive imaginaţia şi curiozitatea celor mici şi poate să dea naştere unor pasiuni noi.

Copiii vor participa la atelierele creative pregătite de Coodonatorii de Isprăvi şi la transformarea unor obiecte simple, în obiecte însufleţite. Impreună se va participa la un proiect de String Art, fiecare aducând propria contribuţie la un rezultat colectiv.

Un alt proiect comun dedicat celor mici va fi decorarea unui colier supra-dimensionat. Fiecare îşi va putea crea propria bijuterie ce va fi autentificată pe loc ca şi Design de Ispravă.

Cei mai activi dintre copii pot să se întreacă pe o tablă de joc gigantică (cu un zar pe măsură), iar cei mai studioşi pot să înveţe mai multe despre istoria bijuteriei.

Şi pentru că nici un eveniment nu este complet fără premii, prietenii de la LEGO vor ajuta la organizarea unui concurs surpriză.

Autor pentru Viitor este deschis în zilele târgului, între orele 11:00-20:00, la etajul 1 al Salii Dalles. Accesul este liber pentru vizitatorii care plătesc bilet de intrare. Copiii cu vârsta de până la 14 ani nu plătesc bilet.

Autor pentru Viitor este o iniţiativă a platformei Autor, pusă în practică de Isprava. Detalii şi noutăţi: www.isprava.ro sau facebook.com/ispraveni.

 

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă