9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialEsenta anilor '60 este readusa in actualitate

Esenta anilor '60 este readusa in actualitate

Nordic Serenity, Sensual Intrigue, Pop Couture si Rustic Deluxe sunt cele patru trenduri care definesc frumusetea, traduse in mesaje adresate parului de catre echipa Wella Romania pentru anul 2007.
Nordic Serenity exploreaza frumusetea lucrurilor simple si puterea lucrurilor pure, deschizand un spatiu spiritual in care tehnologiile noi intalnesc linistea, inducand impacarea cu tot ceea ce ne inconjoara. Feminitate angelica, parul straluceste de puritate si sanatate: blond rece, deschis, cu straluciri calde, cu forme moi si fluide. Mici sectiuni taiate scurt care pun in evidenta lungimea in intregime si alte parti ondulate pentru a accentua tot ce este drept.
Sensual Intrigue marcheaza o punere in scena a unui tip aparte de stralucire luxurianta, intunecata si periculos de atragatoare. Estul intalneste vestul, oferind un stil particular de senzualitate ce este decadenta, hipnotica si mereu nocturna. Aici, femeia fatala este reinviata, ea fiind sofisticata, senzuala si dramatica. Controlata si controland, ea stie cum sa se puna in evidenta si cum vrea sa fie perceputa. Parul este extrem de sculptural, fie cu franjuri ascutite, fie acoperind ochii.
Pop Couture reprezinta tinerete, distractie, indrazneala si culori fantastice. O experienta caleidoscopica in care culorile se imbina, formele se modifica, iar esenta anilor '60 primeste amprentele moderne ale anului 2007. Parul este evidentiat cu taieturi grafice, energice, forme curbate, franjuri superascutite si linii asimetrice.
Un ultim stil, Rustic Deluxe, ne reconecteaza la radacinile noastre primordiale. Aceasta sofisticare primitiva ne leaga de pamant, ne starneste interesul, ne relaxeaxa. Putem spune ca sarbatorim frumusetea naturala, bucurandu-ne de moda, hrana si accesorii care sunt “neslefuite” si totusi rafinate.

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...
Ultima oră
Pe aceeași temă