20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialEsecuri in cascada pentru HCM

Esecuri in cascada pentru HCM

Constantenii au pierdut turul din optimile Cupei Cupelor, in campionat, iar duminica Tatran Presov vine in Sala Sporturilor.

Zilele tehnicianului Zoran Kurtes pe banca celor de la HCM sunt numarate. "Demolati" de Tatran Presov in turul optimilor Cupei Cupelor (infrangere la opt goluri), constantenii nu si-au revenit nici in campionat. Stanescu si compania au fost invinsi de HC Odorhei intr-o partida disputata in devans din cadrul etapei a XV-a. Echipa de pe litoral a cedat cu scorul de 21-25 in fata unei echipe ce se afla abia la al doilea sezon in Liga Nationala. Infrangerea de la Odorhei este un serios semnal de alarma in privinta returului de duminica din optimile Cupei Cupelor. Jocul prestat in acest debut de an nu aduce deloc aminte de evolutiile din finalul anului trecut, echipa de pe litoral suferind la mai toate capitolele. Duminica, de la ora 11.00, HCM are sansa reabilitarii insa este putin probabil ca echipa de pe litoral va trece de Tatran Presov remontand diferenta de opt goluri inregistrata in tur. Nici o data in istoria sa gruparea de la malul marii nu a reusit sa remonteze o astfel de diferenta in competitiile continentale. Au invins pe teren propriu cu 11 goluri diferenta si erau aproape de a pierde calificarea, Dinamo invingand in retur la noua goluri diferenta. Un esec si in meciul retur cu Presov sau chiar si o ratare a calificarii va aduce cel mai probabil demiterea lui Kurtes si preluarea echipei, din nou, de eternul secund Eden Hairi.

Unde
» In campionat

In ceea ce priveste campionatul, HCM ramane pe primul loc, in ciuda infrangerii de la Odorhei. Constantenii au profitat de infrangerea celor de la Resita la Tg. Jiu (25-30) si au ramas pe primul loc al ierarhiei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă