10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialEsec la concursul pentru sefia Tribunalului Alba

Esec la concursul pentru sefia Tribunalului Alba

Alba Iulia. Judecatorul Marius Motolea, presedintele instantei din Aiud, nu a promovat concursul organizat de catre Consiliul Superior al Magistraturii si Institutul Superior al Magistraturii, in vederea ocuparii functiei de presedinte al Tribunalului Alba. De altfel, nici ceilalti candidati nu au reusit sa promoveze concursul (Cornel Stefan Danciu pentru Judecatoria Campeni si Camelia Folea pentru Judecatoria Blaj).
Magistratul Marius Motolea a obtinut o nota sub 7 la testarea scrisa privind managementul, comunicarea si resursele umane si, potrivit unor surse judiciare, ar fi intampinat probleme si la testarea psihologica, in aceste conditii neindeplinind conditiile mediei (minim 7) necesare pentru instalarea in functia de presedinte.
Ca urmare, el va asigura in continuare conducerea Judecatoriei Aiud, in timp ce mandatul de presedinte al judecatorului Maria Rodica Potra pentru Tribunalul Alba va fi prelungit pana la organizarea urmatorului concurs, cel mai probabil in luna iunie.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă