20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialEchipa Takata a câştigat cursa ciclistă a sponsorilor

Echipa Takata a câştigat cursa ciclistă a sponsorilor

Peste 140 de ciclişti amatori din echipele sponsorilor au luat sâmbătă startul în avanpremiera Turului Ciclist al Sibiului 2011: Cursa Sponsorilor Primii campioni ai Turului Ciclist al Sibiului 2011 au fost desemnaţi sâmbătă în cadrul unei etape avanpremieră, cursa sponsorilor, care a aliniat la start 145 de ciclişti amatori.

Competiţia a fost luată foarte în serios de sponsorii Turului, care şi-au înscris în competiţie echipe de câte zece ciclişti. Unele companii au aruncat în cursă chiar câte două echipe. Startul a fost dat la Stadionul Municipal, după care caravana ciclistă a mers în coloană până la Gradina Zoologică, unde s-a regrupat pentru startul tehnic.

Dealurile Cisnădioarei au rupt plutonul

După primii kilometri parcurşi fără mare efort, plutonul s-a rupt pe dealurile dinainte de Cisnădioara, care au pus la încercare forma fizică a cicliştilor amatori. “Forma fizică şi ambiţia participanţilor i-au ajutat pe aceştia să facă traseul de aproximativ 26 kilometri într-un timp extrem de bun, de 39 de minute!”, spun organizatorii. După ce şi ultimii ciclişti au trecut linia de sosire (adică după o oră şi 30 de minute), a avut loc ceremonia de premiere, în cadrul căreia diplomele si cupele au fost înmânate de primarul Klaus Iohannis şi directorul Turului Ciclist al Sibiului 2011, Nicolae Ivan, care a făcut cursa pe bicicletă cot la cot cu mai tinerii concurenţi.

Au urcat pe podiumul Cursei Sibiu Sport Project, la femei – locul I Andreea Zeicu de la Banca Comercială Carpatica (43’57”), locul II Livia Stroia de la Takata 2 (51’18”), locul III Anda Cristea de la Polisano 1 (54’08”) iar la bărbaţi – locul I Mircea Rodovici de la ConA (39’46”), locul II Mihai Constantinescu de la Takata 1 (39’58”), locul III Daniel Mănăilă de la Continental 1 (40’14”). La echipe, clasamentul a arătat astfel: – locul I Takata 1, locul II Continental 1, locul III Takata 2; pe locurile IV – VIII s-au mai clasat în ordine echipele Autohaus Huber, Polisano, ConA, Industrial Software şi Marquardt.

Prezentarea oficială a echipelor participante la Turul Ciclist al Sibiului va avea loc mâine, la ora 20:15, în Piaţa Mare.

Cele mai citite

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...
Ultima oră
Pe aceeași temă