21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialDosar penal pentru vătămare din culpă, pe numele lui Miron Cozma

Dosar penal pentru vătămare din culpă, pe numele lui Miron Cozma

Miron Cozma a rămas fără permis, pentru o perioadă de 30 de zile, şi s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce, miercuri seara, a fost implicat într-un accident, la intrarea în municipiul Craiova, informează Mediafax.

”În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și i s-a reținut permisul de conducere pentru 30 de zile, pentru neacordare de prioritate. I-a fost eliberată o dovadă pentru 15 zile, pe care o poate reînnoi la Parchetul Judecătoriei Craiova, la procurorul de caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Dolj, Alin Apostol.

Cozma a fost externat, joi dimineață, din spital, unde ajunsese cu dureri la cap.

Miron Cozma a fost implicat, miercuri seară, într-un accident produs la intrarea în municipiul Craiova, după ce, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, nu a acordat prioritate la intrarea în parcarea unui supermarket şi s-a ciocnit cu o autoutilitară.

Citeşte şi: Miron Cozma, spitalizat după un accident rutier

Astfel, Cozma, care se deplasa dinspre București spre Craiova, a virat la stânga pentru a intra în parcarea unui supermarket la intrarea în Craiova, însă nu a acordat prioritate autoutilitarei, autoturismul său cionindu-se de aceasta.

În urma impactului, maşina Dacia Logan a ricoşat într-un alt autoturism, care ieşea din parcare.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a acuzat dureri la cap după ce s-a lovit, fiind transportat la spital cu o ambulanţă.

 

Cele mai citite

Recent eliberat din închisoare, prins în flagrant în timp ce transporta 7 grame de heroină

La data de 26.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au decis reținerea unui individ,...

România, aur în „proba regină” a canotajului, la Europenele de la Szeged

Barca feminină de 8+1 a României a cucerit medaliile de aur în finala disputată duminică la Campionatele Europene de la Szeged. România a încheiat...

Messi, de neoprit în America! Argentinianul a reușit o nouă dublă și e golgheter în MLS

Lionel Messi a contribuit decisiv la victoria lui Inter Miami cu scorul de 4-1 în faţa lui New England Revolution, după ce a marcat...
Ultima oră
Pe aceeași temă