18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialDoona: Scaun de mașină sau cărucior pentru copilul tău

Doona: Scaun de mașină sau cărucior pentru copilul tău

Sa ai un copil în ziua de azi lasă o amprentă mare pe portofelul dumneavoastră. De la cheltuielile din spital, pătuțul copilului, hainele, mâncarea și diferite accesorii de care aveți mereu nevoie.

Nu numai că vă va subția bugetul familiei, dar trebuie să vă petreceți o mulțime de timp cu ei, orele de masă, de nesomn, dar și curățenia catre trebuie să o faceți după ei. Copiii sunt niște pachețele de bucurie în viața tuturor, dar cu siguranță oricine își dorește să-și facă viața mai ușoară în compania lor.

Când ieșiți cu ei afară, cele mai importante lucruri care trebuie să le aveți cu voi, în afară de scutece și mâncare, sunt scaunul auto și căruciorul. Cei de la Simpleparenting au decis să combine aceste două lucruri în unul singur pentru a scăpa puțin de stres părinții.

Denumit Doona, este un scaun de mașină pentru copii ce se tranformă cu ușurință într-un cărucior modern. Există trei "moduri", care includ scaunul de mașina, modul ”pull along” – când mergeți sau stați jos lângă el, și modul ”on the go” – când faceți o plimbare prin parc cu copilul dumeanvoastră. Ultimele două moduri sunt determinate de poziția mânerului.

Avantajul este că indiferent de modul pe care vrei să-l schimbați, nu este necesar să scoateți copilul afară din cărucior. Există o mare varietate de culori, iar prețul unui model este de 400 de dolari. Dacă doriți plase de insecte, pungi, huse sau alte accesorii, vă va costa în plus.

 

Cele mai citite

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Violență politică în Germania: un eurodeputat social-democrat a fost grav rănit de persoane necunoscute

Un eurodeputat al Partidului Social Democrat (SPD), aflat la putere în Germania, a fost grav rănit de necunoscuţi în timp ce lipea afişe electorale,...
Ultima oră
Pe aceeași temă