23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialDonald TRUMP așteaptă să devină președintele SUA și și-a ales deja vicepreședintele

Donald TRUMP așteaptă să devină președintele SUA și și-a ales deja vicepreședintele

Candidatul republican prezumtiv în alegerile pentru Casa Albă, Donald Trump, l-a ales pe guvernatorul statului Indiana, Mike Pence, pentru postul de vicepreşedinte, conform presei americane de joi, transmit DPA şi Reuters, preluate de Agerpres.

Potrivit cotidianului Indianapolis Star, preluat de DPA, Mike Pence renunţă la o nouă candidatură la postul de guvernator pentru a face echipă cu Trump. 

Prin această alegere, Trump va avea de partea sa un conservator cu potenţial de a-i unifica pe republicani, în prezent extrem de divizaţi. 

Donald Trump urmează să anunţe public alegerea sa pentru postul de vicepreşedinte vineri, la ora 15.00 GMT, la New York. 

Miliardarul va fi învestit oficial drept candidat al Partidului Republican în alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie la Convenţia ce va avea loc săptămâna viitoare la Cleveland.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă