-0.4 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeSpecialDoi urmăriți internațional, reținuți în Sibiu de polițiști

Doi urmăriți internațional, reținuți în Sibiu de polițiști

Polițiștii din Sibiu au depistat doi bărbați urmăriți internațional de autoritățile din Germania, pentru infracțiuni de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, cu carduri bancare, arată Poliția Română într-un comunicat de presă.

Polițiștii IPJ Sibiu au depitat, în municipiul Sibiu și în orașul Agnita, doi bărbați, de 25 și 30 de ani, care erau urmăriți internaţional.

"Pe numele acestora, autoritățile judiciare din Germania au emis mandate europeane de arestare, sub aspectul săvârșirii mai multor infracţiuni de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, cu carduri bancare", mai transmite Poliția Română.

Aceștia sunt bănuiți că, în perioada aprilie – septembrie 2014, au obținut în mod fraudulos mai multe carduri bancare, pe teritoriul Germaniei, și le-ar fi folosit pentru a cumpăra diverse bunuri pe care, ulterior, le vindeau.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia urmând să confirme mandatele europene de arestare.

Până la demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile din Germania, cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

Cele mai citite

Confruntări cu poliția la un marş al israelienilor de extremă dreaptă din Ierusalim

Confruntări cu poliţia au avut loc la începutul unui marş al israelienilor de extremă dreaptă joi seară la Ierusalim, potrivit martorilor, informează agenţia DPA,...

CM Handbal feminin: România a pierdut cu Germania 22-24, dar păstrează șanse matematice la calificare după ce Japonia a învins Danemarca cu 27-26

România a fost învinsă de Germania cu scorul de 24-22 (9-12), joi seara, la Herning (Danemarca), în Grupa a III-a principală a Campionatului...
Ultima oră
Pe aceeași temă