11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialDoi români, arestaţi pentru furt în Austria

Doi români, arestaţi pentru furt în Austria

Doi români, cu vârste de 20 şi 22 de ani, au fost arestaţi de poliţia austriacă, cu 37 de ceasuri de lux în maşina lor, conform agenţiei APA,  potrivit Mediafax.

Cei doi bărbaţi sunt suspectaţi de implicare într-un jaf de la Strasbourg, pe 27 decembrie. A doua zi după jaf, un aviz de căutare pentru un vehicul a fost transmis centrului de poliţie din Nickelsdorf, în estul Austriei, relatează AFP.

Maşina a fost oprită pe o autostradă din estul Austriei, la Alland, şi a fost inspectată de mai multe unităţi de poliţie. Patru pachete conţinând cele 37 de ceasuri, în valoare de sute de mii de euro, precum şi un aparat de electroşocuri au fost descoperite, a precizat poliţia austriacă.

Cei doi suspecţi, care neagă faptele imputate, au fost plasaţi în arest preventiv la închisoarea din Sankt Pölten (est).

Potrivit poliţiei din Austria Inferioară, cei doi bărbaţi sunt, de asemenea, suspectaţi de participare la un furt pe 4 octombrie, în Franţa.

Producătorul de ceasuri de lux Vacheron Constantin a fost ţinta unui jaf spectaculos la 4 octombrie, pe Rue de la Paix din Paris, prejudiciul furtului fiind estimat la cel puţin un milion de euro.

Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă