14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Trei polițiști americani au fost împușcați MORTAL în statul Louisiana. Alți...

VIDEO. Trei polițiști americani au fost împușcați MORTAL în statul Louisiana. Alți trei sunt grav răniți

UPDATE 19,55: Trei polițiști au fost uciși, iar alți trei sunt în stare critică, anunță biroul șerifului din Baton Rouge.

Principalul atacator a fost, la rândul lui, împușcat mortal de forțele de ordine. Alți doi suspecți sunt căutați de poliție.

—————————-

Trei polițiști au fost împușcați mortal în statul american Lousiana, iar alți câțiva sunt răniți, anunță, duminică, presa locală.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Louisiana, sergentul Don Coppola, a confirmat că mai mulți colegi ai lui au fost loviți de gloanțe în orașul Baton Rouge, fără a indica însă dacă au fost operate arestări.

Incidentul s-a produs în cursul dimineții de duminică. Autorul incidentul pare să fi fost un bărbat îmbrăcat în negru și cu fața "acoperită", care a deschis focul asupra mașinilor care circulau pe o autostradă.

Poliția a adus la locul incidentului mai mult de zece mașini precum și un elicopter.

După cum se știe, săptămâna trecută, doi polțiști au ucis un bărbat de culoare, neînarmat, la Baton Rouge. Scena a fost filmată și publicată pe Internet, generând un val de indignare pe întreg teritoriul SUA.

Ulterior, la Dallas (Texas), un bărbat de culoare, fost miitar, a ucis cinci polițiști care asigurau securitatea la un miting unde se demonstra chiar împotriva brutalității poliției americane.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...

Incendiul din sectorul 1: Dan Podaru spune că primarul avea datoria de a fi la fața locului. Ce a transmis Clotilde Armand

Primarul Clotilde Armand avea datoria de a fi pe teren, la incendiul de noaptea trecută din sectorul 1, susține Dan Podaru, candidatul PER pentru...

Înțelegerea Declarației 700

Declarația 700 este un instrument esențial în cadrul sistemului de administrare fiscală din România, utilizat atât de antreprenori cât și de alte entități de...
Ultima oră
Pe aceeași temă