19.3 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialDoi elevi din Mureş, la spital după ce le-a căzut tavanul clasei...

Doi elevi din Mureş, la spital după ce le-a căzut tavanul clasei în cap

Doi copii de clasa a VI-a din comuna Corunca, judeţul Mureş, au ajuns la spital, joi, după ce tencuiala de pe tavanul clasei în care învăţau s-a desprins şi le-a căzut în cap. Poliţiştii, care au deschis o anchetă în acest caz, afirmă că cei doi copii sunt în afara oricărui pericol.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Mureş, citat de Mediafax, joi, în jurul orei 10.40, poliţiştii s-au sesizat din oficiu că la o şcoală din comuna Corunca, în timpul cursurilor, s-a desprins tencuiala de pe tavanul unei clase situate la parterul clădirii.

Conform sursei citate, în acel moment în clasă se aflau 15 elevi din clasa a VI-a, iar în urma incidentului doi dintre ei au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Mureş, Andreea Pop, a precizat că este vorba despre un băiat şi o fată care au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş. “Fetiţa nu a necesitat îngrijiri medicale, dar era în stare de şoc. Băieţelul are excoriaţii şi va fi ţinut sub observaţie la spital”, a arătat Andreea Pop.

Ea a precizat că poliţiştii au deschis un dosar de cercetare în acest caz, mai ales că, potrivit informaţiilor primite, şcoala respectivă ar fi fost renovată în urmă cu trei ani.

Cele mai citite

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...

Acord de principiu al statelor UE, pentru deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina și Republica Moldova

Ambasadorii celor 27 de ţări ale Uniunii Europene şi-au dat "acordul de principiu" cu privire la deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina şi Republica...

SUA se pregătesc pentru un val de căldură sufocant

Vaste regiuni din centrul şi estul Statelor Unite se pregătesc pentru un val de căldură sufocant săptămâna viitoare, cu temperaturi ce ar urma să...
Ultima oră
Pe aceeași temă