Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

România liberă, la un click distanță. Cum puteți cumpăra ziarul din fața calculatorului

Locuiți în străinătate? Nu ați avut timp să vă opriți la chioșcul de presă? Nu ați mai prins dimineață ziarul într-o anumită zi? Acum, vă oferim soluția – România liberă în format PDF.

Share

Rl online 0 comentarii

26.10.2017 - 17:13

Locuiți în străinătate? Nu ați avut timp să vă opriți la chioșcul de presă? Nu ați mai prins dimineață ziarul într-o anumită zi? Acum, vă oferim soluția – România liberă în format PDF.

Puteți cumpăra doar ediția care vă interesează sau vă puteți abona pe o lună, trei luni, șase luni sau un an. În cazul abonamentului aveți acces la toată arhiva începând din ziua abonării.

Formatul PDF prezintă un avantaj major: puteţi citi azi, ziarul care ajunge la chioşcuri abia mâine.


Urmați instrucțiunile de mai jos și vei putea citi imediat ziarul complet.

Modalități de plată

Aveți la dispoziție două modalități de plată: cu cardul sau în varianta Wallet (portofel electronic). Ambele sunt disponibile accesând linkul următor: https://account.paydemic.com/serial/XBPSI5MEDRCF5DAMC57SP7DMFM

Varianta cu cardul – primul buton – presupune completarea datelor de pe card şi acceptarea plăţii, la fel ca în cazul oricărei plăți online.

Varianta Wallet – al doilea buton – presupune completarea datelor de pe card şi depunerea unei sume de minimum 50 de lei în contul dumneavoastră, pe care o puteţi folosi ori de câte ori veţi dori.

Următoarele patru butoane sunt pentru cei care doresc să se aboneze pe o lună, trei luni, șase luni sau un an.

Atenţie, sistemul nu permite salvarea PDF-ului pe computer sau printarea lui. Puteţi vedea însă oricând întreg conţinutul care se va afișa sub formă de imagini.  

Fiecare ediţie plătită va fi disponibilă în orice moment în contul Paydemic pe care l-aţi creat şi o veţi putea reconsulta în orice moment. După achiziţie, primiţi automat un e-mail de confirmare care explică şi avantajele contului Paydemic, dar şi un link către ediţia achiziţionată.


Preţuri

Varianta cu cardul:

  • RL (luni-joi) ----- 2,5 lei/ediție
  • RL Weekend Plus (vineri-duminică) ----- 3,99 lei / ediție
  • Abonament 1 lună ---- 49 lei
  • Abonament 3 luni ---- 144 lei
  • Abonament 6 luni ---- 259 lei
  • Abonament 12 luni ----  449 lei

 

Varianta Wallet:

  • RL (luni-joi) ---- 2 lei/ ediţie
  • RL Weekend Plus (vineri-duminică) 

Factura pentru plata efectuată va fi emisă de BIT Software S.R.L. Telefon: (004) 0368 412 121, de luni până vineri, între orele 8,30-17,30. E-mail: [email protected]


Dacă întâmpinaţi probleme şi nu primiţi lămuriri satisfăcătoare, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail: [email protected]

Citește totul despre:

Comentarii