26.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialIncendiul din Colectiv. Directorul Spitalului Oftalmologic, dr. Monica Pop: "Speram să nu...

Incendiul din Colectiv. Directorul Spitalului Oftalmologic, dr. Monica Pop: „Speram să nu mai văd o situație ca la cutremurul din 77”

Directorul Spitalului Oftalmologic de Urgență București, dr. Monica Pop, a consultat, sâmbătă, pacienții care au suferit arsuri oculare în incendiul din clubul Colectiv.

Pacienții aflați în starea cea mai gravă sunt internați la Spitalul de Arși, fiind afectați mai ales în partea superioară a corpului, inclusiv la ochi, a precizat Monica Pop.

Ea a recunoscut că este profund marcată de starea victimelor.

„Am sperat că n-o să mai văd niciodată tragedia pe care am văzut-o la cutremurul din 77”, a spus Monica Pop.

Câțiva pacienți, cu răni oculare mai puțin grave, s-au prezentat singuri, la Spitalul de Oftalmologie. Ceilalți au fost aduși cu ambulanțele. Există și un adolescent care nu are arsură la ochi, ci o “gaură”, după ce a primit o lovitură în îmbuzeala de la ieșire, spune dr. Monica Pop.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă