27.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialDirectorul Aviva Cluj, acuzat că ar fi bătut o subordonată

Directorul Aviva Cluj, acuzat că ar fi bătut o subordonată

Un incident mai puţin obişnuit s-a petrecut în filiala clujeană a companiei de asigurări Aviva. Directorul filialei şi una dintre agentele sale au fost implicaţi într-o încăierare, care s-a soldat cu începerea unei anchete a Poliţiei.

Însuşi directorul de filială a declarat că arfi descoperit unele nereguli, care, dacă se vor dovedi adevărate, se vor lăsa cu consecinţe grave pentru persoanele implicate, dar şi pentru compania de asigurări.

Cum a apărut problema

Directorul companiei de asigurări Aviva Cluj, Cristian Striblea, este acuzat că ar fi bătut, miercuri, o femeie care a fost, până la incident, agent de asigurări pentru această companie. Agresiunea s-ar fi petrecut în spaţiul rezervat agenţilor companiei. Directorul Cristian Striblea susţine, însă, că el ar fi fost cel agresat de femeie, care l-ar fi zgâriat.

Însă Rodica Oltean susţine că ea ar fi fost cea bătută de directorul sucursalei, Cristian Striblea. Rodica Oltean spune că a avut o controversă legată de plata unor comisioane, iar apoi directorul a acuzat-o că ar fi falsificat o semnătură pe un contract de asigurare care a fost adus în sediul firmei, pentru înregistrare. “Nici vorbă de fals, însă directorul vroia să scape de mine.

Am început să ne certăm şi i-am spus că sunt dispusă să plec din Aviva, însă să îmi dea contractul, ca să fie anulat, precum şi banii înapoi, pentru că nu am vrut ca Aviva să mai ia vreun ban de la acel client, care este unul dintre prietenii mei de familie”, povesteşte femeia începutul incidentului. Rodica Oltean a mai spus, pentru www.clujtoday.ro, că “Directorul Striblea s-a enervat, a venit la mine, m-a strâns de gât şi m-a dat cu capul de birou.

Am strigat, m-am luptat cu el şi l-am zgâriat, ca să scap de el”. Ea a declarat că, imediat după incident, diectorul Striblea i-a cerut să predea toate documentele pe care le avea de la Aviva, iar femeia a refuzat, pentru că nu a primit nici o solicitare scrisă. “Nu pot să predau oricui şi oricum aceste documente. Trebuie un proces-verbal, pentru că este vorba de chitanţiere, de exemplu”, spune Rodica Oltean.

Femeia s-a prezentat, joi dimineaţă, la Institutul de Medicină Legală din Cluj, de unde a obţinut un certificat, care atestă că a fost victima unei agresiuni. Apoi, pentru că se simţea rău, cu dureri continue de cap şi cu hipertensiune, femeia a mers la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Medicii care i-au acordat îngrijiri au sesizat Poliţia, care a început o anchetă în acest dosar, iar poliţiştii deja au luat primele declaraţii.

Se ascunde directorul Aviva?

Directorul Aviva Cluj, Cristian Striblea, a acceptat, imediat după incident să stea de vorbă telefonic cu jurnaliştii. El a declarat că ar fi fost agresat de femeie, despre care a adăugat că ar fi făcut fals în acte. “Am avut motive serioase să întrerupem colaborarea cu doamna Oltean”, a mai spus Cristian Striblea.

El a declarat că ar fi fost zgâriat de Rodica Oltean, care s-ar fi infuriate, după ce el i-ar fi comunicat suspiciunile legate de presupusul fals în acte. Cristian Striblea susţine că i-a înştiinţat despre incident pe superiorii săi, însă, contactaţi de “România Liberă”, angajaţii biroului de presă au spus, la 24 de ore după incient, că nu cunosc nimic despre ceea ce s-a petrecut la Cluj.

Apoi, după câteva ore, ei au transis, pe email că “Suntem în măsură să vă comunicăm că în acest moment compania verifică veridicitatea informaţiilor prezentate în legătură cu fosta noastră colaboratoare, Rodica Oltean”. Rodica Oltean a spus, pe de altă parte, că “domnul Striblea este un bărbat solid, nu aveam cum să îl agresez eu. Doar m-am apărat pentru că mă strângea de gât”.

Medicii de la Institutul de Medicină Legală au confirmat faptul că directorul Aviva Cluj şi-a scos şi el un certificat official care atestă faptul că este zgâriat. Iniţial, Cristian Striblea a promis că va furniza un punct oficial de vedere asupra acestui incident.

Însă, joi, el şi-a închis telefonul mobil, iar secretara sa a spus jurnaliştilor că ar fi plecat la o înmormântare. Alţi angajaţi ai firmei de asigurări au spus, însă, că directorul ar fi venit la serviciu, însă nu a vrut să stea de vorbă cu presa.

Cele mai citite

VIDEO. Macron și Xi cer un armistițiu olimpic

Preşedinţii Franţei şi Chinei, Emmanuel Macron şi Xi Jinping, au pledat pentru un "armistiţiu olimpic" în toate conflictele din lume pe durata desfăşurării Jocurilor...

VIDEO și FOTO. Putin a depus jurământul pentru un nou mandat de președinte al Rusiei. Discursul liderului de la Kremlin

Vladimir Putin a depus jurământul pentru cel de-al cincilea mandat al său de președinte al Federației Ruse, la Marele Palat al Kremlinului. În conformitate cu...

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...
Ultima oră
Pe aceeași temă