20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDirecţia 5, în concert pe litoral

Direcţia 5, în concert pe litoral

În luna august, „Maratonul Teatrelor”, organizat în staţiunea Jupiter, le oferă turiştilor de pe litoral evenimente culturale pentru toate gusturile şi buzunarele. Spectacolele de la grădina de vară au reunit sute de spectatori, care au urmărit fie o piesă de teatru cu actori îndrăgiţi, fie un concert cu trupa favorită. A fost şi rândul trupei Direcţia 5 de a susţine, la Teatrul de Vară din Jupiter, un concert extraordinar dedicat în totalitate fanilor săi.

Membrii formaţiei au dorit să le mulţumească tuturor celor care i-au susţinut de-a lungul anilor, un motiv în plus pentru ca recitalul să se intituleze „Îţi mulţumesc”, după titlul unei melodii cuprinse în albumul „Clasic”, lansat în 2011. „Este o seară superbă şi vă mulţumim pentru atmosfera pe care o faceţi”, a spus Cristi Enache, solistul de la Direcţia 5, atunci când spectatorii au cântat la unison cu trupa.

Direcţia 5 a pregătit, pentru seara de la Jupiter, cele mai frumoase cântece ale formaţiei. Din program nu au lipsit nici momentele solo, aşteptate cu nerăbdare de public. „Încerc să ajung la fiecare concert al lor. Îmi place foarte mult tot ce au scos pe piaţa muzicală. Este trupa mea de suflet”, ne-a spus unul dintre spectatori.

Înainte de concert, toţi cei patru membri ai formaţiei au fost foarte căutaţi pentru fotografii şi autografe de către zeci de turişti din staţiune. Dintre cele mai recente albume Direcţia 5 mai amintim „Declaraţie de dragoste” (2010), „Romantic” (2010) şi „Clasic” (2011). Fanii trupei trebuie să ştie că băieţii vor mai concerta, în această vară, pe litoral, dar şi în câteva oraşe ale ţării.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă