8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialDinamo-Viitorul, remiza generaţiei de aur

Dinamo-Viitorul, remiza generaţiei de aur

Formaţia Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată sâmbătă seară, în deplasare, cu echipa Viitorul Constanţa, în etapa a XVI-a a Ligii I, prima de la numirea lui Dorinel Munteanu pe banca tehnică a grupării bucureştene. Golurile au fost marcate de Benzar ’71 pentru Viitorul, respectiv Issa Ba ’78 pentru Dinamo.

Dorinel Munteanu, antrenorul care a debutat pe banca echipei Dinamo la meciul cu Viitorul, scor 1-1, a comentat la finalul întâlnirii de la Constanţa: “Nu sunt mulţumit, fiindcă nu am câştigat această partidă. Chiar dacă Viitorul a ratat un penalty în prima repriză, puteam să conducem, am avut ocazii foarte mari. La fel şi în repriza a doua, ei la primul şut pe poartă au marcat. Trebuie să evidenţiez atitudinea jucătorilor mei, trebuie să le redau încrederea, au valoare, n-au dat randament maxim”, a spus Dorinel Munteanu.

2012/11/18//267983-clasament.jpg

„Trebuie să ne îmbunătăţim jocul şi să finalizăm. Mi-am asumat riscul de a prelua Dinamo şi ne aşteaptă o muncă foarte grea. Vreau ca în cel mai scurt timp Dinamo să aibă o altă faţă. Nu discut acum despre achiziţii, mai avem cinci jocuri. Vreau să văd atitudinea jucătorilor şi în iarnă vom decide. Am nevoie de concurenţă pe posturi”. De partea cealaltă, Gică Hagi a s-a declarat mulţumit de rezultat: „Sunt mulţumit, un punct cu Dinamo e bun. A fost un meci deschis, am avut şi noi ocazii, şi ei, era bine dacă erau trei puncte. E greu să vii să joci după o înfrângere categorică cu Steaua împotriva unei alte echipe mari a ţării, cum e Dinamo. Prima repriză a fost slabă, a doua bună. Mă aşteptam la acel gol al lui Benzar, are un şut bun, e un jucător de perspectivă. Suntem tineri, cine vine să ne vadă e binevenit, dacă merităm, vom avea şi suporteri. Dorinel şi-a pus puţin amprenta, dar în două zile ce poţi să schimbi? Probabil că Dinamo va fi mai agresivă, mai directă, Dorinel e un antrenor bun, trebuie să i se dea încredere”, a spus Gică Hagi. 

Rezultate înregistrate în partidele disputate vineri, în etapa a XVI-a a Ligii I, programul celorlalte meciuri şi clasamentul competiţiei:

Vineri

CFR Cluj – Astra 0-2

Au marcat: Budescu ’45+1, Ivanovski ’86

Gloria Bistriţa – FC Braşov 1-1

Au marcat: Curtuiuş ’61 (penalti) / Machado ’57

Petrolul – Universitatea Cluj 2-0

A marcat: Cristea ‘9, Grozav ’76

Sâmbătă

CSMS Iaşi – Ceahlăul Piatra Neamţ, ora 19.00, DigiSport

Viitorul Constanţa – Dinamo, ora 21.30, DigiSport

Duminică

Steaua – CS Turnu Severin, ora 20.30, DigiSport

Luni

Pandurii Târgu Jiu – Concordia Chiajna, ora 19.00, DigiSport

Oţelul Galaţi – FC Vaslui, ora 20.00, Dolce Sport

Rapid – Gaz Metan Mediaş, ora 21.30, DigiSport

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă