13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialDinamo priveşte spre retrogradare

Dinamo priveşte spre retrogradare

Formaţia Dinamo a fost învinsă sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa FC Vaslui, ­într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care a jucat ultimul sfert de oră în inferioritate numerică.

 

Unicul gol al partidei a fost înscris de Sânmărtean, în minutul 37, cu un şut de la 18 metri, în dreapta lui Bălgrădean, după o pasă de la Caue.

Tehnicianul echipei Dinamo, Dario Bonetti, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Vaslui, scor 0-1, că este dezamăgit doar de rezultat, nu şi de prestaţia jucătorilor săi, apreciind că aceştia au avut o implicare bună şi au fost foarte motivaţi.

„Sunt dezamăgit doar de rezultat, şi nu de prestaţia jucătorilor mei. Cred că am avut o implicare bună, dar în alte meciuri am jucat mai bine. Însă în fotbal se poate întâmpla orice. Sânmărtean a jucat foarte bine, ştiam că este un jucător foarte bun. Sunt mulţumit de jucătorii mei. Pentru câştigarea titlului nu ne mai luptăm cu siguranţă, poate ne luptăm pentru locurile 3-5. Astăzi am întâlnit o echipă cu o calitate mai bună decât a noastră. A fost o partidă echilibrată, dar Vasluiul ne-a bătut la un gol. Vaslui nu este o echipă de coada clasamentului, dar cu jucători mai de calitate decât noi. Sunt mulţumit de jucătorii mei, au dat totul pe teren, au fost foarte motivaţi, însă Vasluiul ne-a învins”, a spus Bonetti.

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, este de părere că în această perioadă nu mai interesează pe nimeni spectacolul, ci rezultatele. „Ce am găsit eu la Vaslui e diferit faţă de ce am lăsat. Cu Sânmărtean mă înţeleg mai bine, pentru că este ardelean de-al meu, mă înţeleg mai bine cu el şi înţelege ce vreau de la el”, a mai afirmat Hizo.

Dumitru Dragomir, şeful LPF, a intrat în direct prin telefon la Dolce Sport şi l-a făcut praf pe antrenorul dinamovist Dario Bonetti după înfrângerea cu FC Vaslui „Eu v-am spus, nu-i da briciul maimuţei, că vă bărbiereşte de vă curăţă! De 50 de ani n-am mai văzut un antrenor aşa de slab, nici la copii şi juniori. Dacă mai pierde două acasă, se bate cu alea de la retro­gradare. Şi veţi vedea că va mai pierde. Sper să se facă de râs definitiv, să nu-l mai primească nimeni. Doi antrenori am cunoscut în viaţă care au pierdut şi pe urmă au venit şi au spus că au jucat bine, că sunt fericiţi. Unul e Bonetti, pe celălalt nu-l spun. Eu aş propune să-l mai ţină, până îl aleargă ăştia prin parc”, a spus Dragomir la Dolce Sport.

Rezultate înregistrate în partidele disputate, vineri şi sâmbătă, în etapa a XV-a a Ligii I, programul celorlalte întâlniri şi clasamentul competiţiei:

Vineri

CST Severin – Gloria Bistriţa 1-0; Au marcat: Neacşa ’83.

Gaz Metan – CSMS Iaşi 0-1; A marcat: Pătulea ’90+3

Sâmbătă

Ceahlăul – Oţelul Galaţi 4-1; Au marcat: Bădescu ’19, Aloisio ’48, Stana ’79, ’88/Giurgiu ’73

Astra Giurgiu – Petrolul 1-1; Au marcat: Seto ’61/Grozav ’84

Dinamo – FC Vaslui 0-1;

A marcat: Sânmărtean ’37

Duminică, 11 noiembrie

Concordia Chiajna – CFR Cluj, ora 19.00, Dolce Sport

FC Braşov – Pandurii Târgu Jiu, ora 19.30, DigiSport

Viitorul Constanţa – Steaua, ora 21.30, DigiSport

Luni, 12 noiembrie

Universitatea Cluj – Rapid, ora 20.30, DigiSport.

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă