17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialDinamo nu înscrie echipa a doua în Liga 3, preferă să "nu...

Dinamo nu înscrie echipa a doua în Liga 3, preferă să “nu mai ţină Dinamo II”

Conducerea FC Dinamo intenţionează să nu înscrie a doua echipă a clubului în Liga a III-a după ce Federaţia Română de Fotbal a refuzat solicitarea de a completa Seria I a Ligii a II-a cu Dinamo II, formaţie retrogradată sezonul trecut, potrivit Mediafax.

Motivul pentru care conducerea FC Dinamo nu vrea ca echipa să evolueze în Liga a III-a este nivelul scăzut al competiţiei. “Dacă rămânem în Liga a III-a nu mai ţinem echipa a doua a clubului. Vom decide săptămâna viitoare. Noi aveam o socoteală, ca fotbaliştii de la prima echipă care nu joacă, să evolueze la echipa a doua, plus câţiva dintre cei mai buni juniori. Aşa a vrut federaţia. La Liga I s-a acceptat completarea cu Concordia Chiajna, la Liga a III-a s-a acceptat completarea cu alte şase echipe retrogradate, dar la Liga a II-a nu s-a putut. În situaţia asta eu ce pot face cu jucătorii ăştia, 7-8, care nu prind prima echipă? Să-i trimit la Liga a III-a, să joace pe la Boldeşti sau eu ştiu unde? Eu zic că nu pot. E un nivel care nu există. O să vedeţi că după 3-4 etape vor rămâne doar 7-8 echipe, facem pariu. Şi atunci ţin prima echipă aşa cum este şi pe ceilalţi îi trimit la echipele de juniori ale clubului”, a declarat preşedintele Constantin Anghelache, pentru MEDIAFAX.

Oficialul dinamovist precizează faptul că în cadrul unei şedinţe la FRF i-a fost comunicat faptul că Seria I a Ligii a II-a va avea 14 echipe, urmând ca locul liber să fie ocupat de Dinamo II, care a retrogradat în eşalonul trei valoric la finalul sezonului trecut. “Sperăm că le vine mintea la cap până luni celor de la federaţie. Noi am vrut din toată inima echipă de Liga a II-a. E adevărat, că anul trecut a jucat numai cu copii şi juniori şi am retrogradat. Noi am făcut o hârtie în urmă cu trei săptămâni la federaţie şi am avut şi o şedinţă în care s-a spus că vor fi 14 echipe şi sistemul de completare va fi acelaşi ca la Liga I şi Liga a III-a. Nu s-a mai vrut la noi. Probabil că eram singura echipă din Liga I care am fi avut echipă şi în Liga a II-a şi nu s-a vrut. Altă explicaţie nu am”, a adăugat oficialul dinamovist.

Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă