25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialDinamo, in criza

Dinamo, in criza

Liderul Ligii 1, Dinamo, a incheiat la egalitate, 0-0, meciul sustinut acasa cu FC Vaslui, aceasta fiind a patra partida consecutiva in care jucatorii pregatiti de Rednic nu reusesc sa invinga.

Meciul a fost dominat clar de Dinamo, care si-a creat numeroase ocazii de gol, provocand panica in randurile defensivei oaspetilor, insa portarul formatiei FC Vaslui, Cristi Haisan, a reusit sa se opuna.
Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a acuzat formatia FC Vaslui ca a facut antifotbal si s-a aratat ingrijorat de faptul ca alb-rosii nu reusesc sa inscrie. "Sunt nemultumit de rezultat. A fost un joc pe care l-am dominat, dar n-am reusit sa marcam, asta este problema noastra. Atat cat s-a jucat, 25 de minute in prima repriza si 15 in cea de-a doua, nu am ce sa le reprosez jucatorilor. Nu stiu ce se intampla de nu reusim sa marcam. Nu reusim nici din lovitura libera sa tragem pe poarta. Nu e vorba ca Vasluiul a facut antifotbal, atata pot ei, dar m-a deranjat maniera de arbitraj… Au cazut, s-au impuscat… Dar ce sa faci? Atata pot ei", a spus Rednic. Tehnicianul dinamovist a mentionat ca este normal ca suporterii sa fie suparati, date fiind rezultatele din 2007, o singura victorie si patru remize in cinci meciuri. Antrenorul echipei Dinamo a explicat si de ce l-a titularizat in atac pe Liviu Ganea. "Am inceput cu Ganea si cu Niculescu, pentru ca sunt intr-o forma mai buna decat Danciulescu", a conchis Rednic.

Haisan, omul meciului
De cealalta parte, antrenorul Viorel Hizo l-a laudat pe portarul Cristi Haisan, despre care a spus ca a fost cel mai bun jucator al formatiei FC Vaslui in meciul cu Dinamo. "A fost un meci greu. Dinamo a avut prima sansa. Haisan a fost cel mai bun meci al nostru. Este al cincilea lui meci consecutiv foarte bun. Cred ca echipa a avut un joc bun, desi nu putem sa avem realizari tehnico-tactice foarte mari pentru ca joc in permanenta cu copii de 17-18 ani. Azi am avut 6 jucatori sub 20 de ani. Am scapat de o serie de jocuri foarte grele. Ma temeam de ele", a spus Hizo. Intrebat ce parere are despre faptul ca Mircea Rednic a spus ca FC Vaslui a facut antijoc, Hizo a raspuns: "Ce sa le facem? Daca aveau ocazii puteau sa dea goluri cate voiau ei, dar asta e problema lor, nu a noastra. Noi facem tot ce se poate cu mijloacele pe care le avem, pentru a ne indeplini obiectivul, sa scapam de la retrogradare".
Finantatorul Adrian Porumboiu l-a remarcat si el pe portarul Cristi Haisan. "Sunt foarte fericit ca am obtinut un egal in stefan cel Mare. Am avut sansa. Ii remarc pe Haisan si sansa. Nu am ce comenta de arbitraj, noi suntem FC Vaslui, o echipa buna", a spus Porumboiu.

Dupa incheierea meciului, directorul executiv Cristi Borcea a avut o discutie in vestiar cu jucatorii si cu antrenorul Mircea Rednic. "Nu avem cum sa pierdem campionatul, e distanta prea mare. Eu cred ca veti vedea un alt Dinamo in Ghencea, unde vom reusi sa si marcam", a spus Borcea.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade...

VIDEO. Maria Cârneci, fără perdea. Dezvăluiri emoționante despre relația cu Romulus Petrescu

Prezentă în emisiunea de la Kanal D "40 de întrebări" cu Denise Rifai, Maria Cârneci a vorbit despre relația cu Romulus Petrescu, despre viața...
Ultima oră
Pe aceeași temă